Zorgmedewerker

Wil jij aan de slag bij onze VO-school met ambitie en prima sfeer? Wil je bijdragen aan de versterking van het pedagogisch en didactisch klimaat? En zet je je vaardigheden graag in om onze collega’s hierin te adviseren? Reageer dan op deze vacature!

Heb jij passie voor je vak?
Trekt het jou om te werken met tieners? Vind je het een uitdaging om leerlingen met een ondersteuningsvraag succesvol te laten zijn in het onderwijs? Ben je in staat om andere betrokkenen daarin mee te nemen? Misschien is deze baan dan iets voor jou.
Als zorgmedewerker coördineer je de leerlingenzorg in samenwerking met het management en de leden van het interne zorgteam, je bent betrokken bij de plaatsing en doorverwijzing van (zorg)leerlingen, je verzorgt de (administratieve) processen rond de aanvraag
van zorgmiddelen en inzet van externe trajecten, je onderhoudt contacten met de sociale partners, je observeert leerlingen individueel en in groepsverband, neemt testen af en maakt hiervan verslag, analyseert (aangeleverde) toelatingsgegevens en stelt handelingsadviezen
op. Je maakt onderdeel uit van het zorgteam en levert een bijdrage in het multidisciplinaire zorgteam aan de beleidsvoorbereiding en -uitvoering ten aanzien van de leerlingenzorg en kwaliteitscultuur op Carmelcollege Gouda.

Ook het onderhouden van contacten met ouders/opvoeders behoort tot je werkzaamheden. Je bespreekt met hen de ontwikkeling van de leerling en adviseert over de benodigde ondersteuning. Daarnaast ga je in gesprek met het onderwijsteam en adviseer je hen over
de individuele of groepsgerichte aanpak van de leerlingen.
Je werkt in principe op locatie Antoniusmavo XL maar kunt ook ingezet worden op de andere locaties van Carmelcollege Gouda: Antoniuscollege Gouda (havo/vwo) en ISK Gouda. Ten slotte neem je deel aan scholings- en ontwikkelactiviteiten en collegiale consultatie.

Jouw profiel
We zoeken een daadkrachtig persoon, die zelfstandig kan werken maar ook een teamplayer is.
Bij ons staat de relatie met mensen centraal. Daarom vinden we het belangrijk dat jij, als onze zorgmedewerker, goed kunt communiceren op verschillende niveaus.

Je hebt een van de volgende studies/opleidingen gevolgd:

  • Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie
  • Psychologie van leren en presteren
  • Ontwikkelingspsychologie
  • Schoolpsychologie
  • Orthopedagogiek
  • Clinical Child, Family en Education Studies
  • Hbo-premasterprogramma Clinical Child, Family en Education Studies
  • Hbo/Master Special Educational Needs
  • Pedagogische Pabo
  • Hbo Pedagogiek

Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en met coaching van kinderen/adolescenten met uiteenlopende gedrags-en leerproblematieken. Kennis van of ervaring met voortgezet onderwijs (VO) is een pre. Jouw actuele vakkennis en vaardigheden op het gebied van
(ortho)pedagogiek en (ortho)didactiek zijn voor ons van meerwaarde. We verwachten dat je ervaring hebt met hulpverleningsmethoden en -technieken en het analyseren van psychosociale problemen.
Daarnaast ben je vaardig in het zoeken naar passende oplossingen, het begeleiden van leerlingen en het adviseren van ouders/opvoeders, het onderwijsteam en management.

Past Antoniuscollege Gouda bij jou?
Carmelcollege Gouda is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met drie locaties in Gouda. Levensbeschouwelijke en maatschappelijke waarden zoals die leven binnen de Nederlandse samenleving zijn belangrijke uitgangspunten voor ons onderwijs.
Vanuit onze missie willen wij het optimale uit leerlingen en medewerkers halen en talenten van leerlingen en medewerkers ontdekken en waar mogelijk hun grenzen laten verleggen.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,9 fte), tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig met de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 10).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, laptop van school, korting op premie ziektekostenverzekering, aantrekkelijk loopbaanbeleid, fiscale voordelen op aanschaf fiets en deelname aan bedrijfsfitness.

Carmelcollege Gouda maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent bovendien werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. Carmelcollege Gouda maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent bovendien
werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Nieuwsgierig naar meer?
Meer informatie over de inhoud van de functie is (in verband met de schoolvakantie vanaf maandag 26 augustus) te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Mevrouw A. Brent
Functie: Rector
Telefoon: 0182 – 51 38 22

Wil jij deel uitmaken van ons team?
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Maximaal 4.186 euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 9). Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, laptop van school, korting op premie ziektekostenverzekering, aantrekkelijk loopbaanbeleid, fiscale
voordelen op aanschaf fiets en deelname aan bedrijfsfitness.

Solliciteer