TEAMLEIDER onderbouw in Nijmegen

De Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen zoekt m.i.v. 1 augustus 2022, of zo mogelijk eerder, een:
 
TEAMLEIDER onderbouw
0,7 fte (evt. aangevuld met lestaak tot 0,8-1 fte)
 
We zoeken een nieuwe collega met hart voor leerlingen, die op inspirerende wijze leiding geeft aan een team van circa 15-20 medewerkers en ong. 250 leerlingen. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs en de begeleiding van de dagelijkse
gang van zaken in jouw afdeling.
 
De functie
Samen met je team en de andere managementleden geef je vorm aan het onderwijs in leerjaar 1 t/m 3, de begeleiding van onderbouwleerlingen op weg naar een diploma en de ontwikkeling van je afdeling. Je maakt deel uit van het managementteam, dat uit negen personen
bestaat.
 
Functie-eisen
Je bent empathisch en authentiek, weet te binden, bent daadkrachtig naar zowel medewerkers als leerlingen, kunt structuur neerzetten en gaat flexibel om met diversiteit tussen mensen, activiteiten en opdrachten.
Je stelt binnen de ruimte die je geeft duidelijke grenzen.
Je bent flexibel in werktijden, bent loyaal en hebt het belang van de organisatie hoog in het vaandel staan.
Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid en relevante (na)scholing op het gebied van (persoonlijk) leiderschap.
Je hebt ervaring in het aansturen van een team en/of grote projecten. Je bent creatief en staat open voor innovatie. Daarnaast ben je in staat zowel individueel als teamgericht leiding te geven.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke benoeming voor één jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid. De salariëring geschiedt op basis van functieschaal 12 van de cao-VO met een maximum van € 5.784,- bruto per maand bij een fulltime
aanstelling.
 
Meer informatie
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen Marcel Janssen (rector) of José Derksen (P&O, 06 – 28923876/jose.derksen@ssgn.nl).
 
 
Solliciteren
Herken je je in dit profiel? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot en met 6 maart 2022 reageren door op onderstaande button te klikken.
 

Solliciteer