Teamleider kader mavo/havo onderbouw

Het Fioretti College Hillegom is met ingang van het nieuwe schooljaar (2019-2020) op zoek naar een teamleider voor kader mavo/havo onderbouw, die op termijn leiding gaat geven aan de hele mavo-havo stroom.  
 
De voorkeur van de school gaat uit naar een aanstellingsomvang van ca. 0,8 – 1 fte. Binnen het takenpakket valt ook een beperkte lessentaak (maximaal 6 lessen bij een fulltime aanstelling).
 
Jouw nieuwe werkomgeving:
Onze school is ingericht in een huizen- en teamstructuur, waardoor de leerlingen en de docenten in het eigen huis elkaar snel kennen. Wij hebben binnen de school in totaal 7 onderwijshuizen.  Op deze manier kunnen wij de leerling persoonlijk benaderen en dit
wordt door de leerlingen (en ouders) als zeer prettig ervaren.

Het is een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s. Nieuwe collega’s worden op onze school goed begeleid door begeleiders op school (BOS-sers). En wij bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 
Bekijk onze promotiefilmpjes op onze website.
 
De teamleider, die wij zoeken, draagt zorg voor:

  • het uitvoeren c.q. aansturen van de dagelijkse gang van zaken binnen een team van ongeveer 20 collega’s;
  • de leerlingen en klassen binnen zijn/haar team;
  • de leerlingenzorg en onderwijsontwikkeling binnen het team en de jaarlagen;
  • het ondersteunen en aansturen van de collega’s binnen het team;

 
Je voert je taken uit in collegiaal overleg met de andere teamleiders en in overleg met en onder verantwoordelijkheid van de adjunct-directeur/directeur. Teamleiders en directie vormen de gezamenlijke schoolleiding. In je rol als leidinggevende inspireer, stimuleer
en coach je de teamleden in hun ontwikkeling en in de ontwikkeling van de school. Je geeft helderheid over waar verantwoordelijkheden liggen en geeft collega’s vertrouwen, zodat zij in vrijheid en als professional hun onderwijs kunnen en willen vormgeven.

Wil je meer weten of wil je solliciteren? Bekijk dan deze vacature op onze
website.

Solliciteer