Teamleider Administratieve en Facilitaire Ondersteuning in Brielle

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collegas verspreid over onze 53 locaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij.

Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met themas die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collegas en de regio.

Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf?
Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst!

De regio

De regio kent drie kleinschalige en gezellige VMBO-locaties (Klaaswaal, Brielle en Ottoland). Op onze scholen wordt door gedreven onderwijs teams samengewerkt aan mooi groen onderwijs voor onze leerlingen. Dit kan alleen maar met de juiste ondersteuning.

Wat ga je doen?

Hoofdtaak is het aansturen, faciliteren, stimuleren, coachen en begeleiden van medewerkers binnen de kaders van het centrale beleid. Je draagt zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van de werkprocessen alsmede het realiseren van efficiënt beheer en inzet van mensen en middelen. Je bent verantwoordelijk voor het beheersen en bewaken van de financiën van het team, bewaakt afspraken en monitort de uitvoering van de administratieve en facilitaire werkzaamheden. Je draagt zorg voor periodieke rapportages en tussentijdse communicatie ten behoeve van de leidinggevenden en bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, vaststelling en uitvoering van de ondersteunende processen van het teamplan.

Je volgt ontwikkelingen op het administratieve en facilitaire vakgebied binnen Yuverta en brengt deze in kaart. Je brengt verbanden aan tussen gesignaleerde ontwikkelingen en formuleert alternatieve oplossingsrichtingen ten aanzien van het beleid m.b.t. administratieve en facilitaire zaken. Je inventariseert en analyseert ontwikkelingen binnen het administratieve en facilitaire vakgebied en op basis hiervan doe je onderbouwde voorstellen inzake de noodzaak en wenselijkheid tot aanpassing van bestaande c.q. de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, methoden en technieken. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van aangepaste/nieuwe instrumenten, methoden en technieken.

Je werkt vanuit de bedoeling en draagt de gewenste cultuur en het gewenste gedrag uit. Je geeft direct leiding aan alle op de vestiging werkzame medewerkers met een administratieve, facilitaire of onderwijsondersteunende functie (zoals roostermedewerker, conciërge en medewerker administratie). Als leidinggevende maak je deel uit van de leiding van een locatie en draagt hier mede de verantwoordelijkheid voor.

Wat vragen we van je?

Wij zoeken een kwalitatief goede teamleider die:

  • Beschikt over een relevante afgeronde hbo-opleiding;
  • Beschikt over een dienstbare basisattitude, affiniteit heeft met jongeren en met onderwijs, flexibel en organisatiesensitief is en weet te schakelen tussen de verschillende rollen. Een goede omgang heeft met alle leerlingen/studenten, medewerkers en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Kennis heeft van plannings- en budgeteringsmodellen;
  • Ervaring heeft met het aansturen van een team van medewerkers met administratieve en facilitaire medewerkers;
  • Klantgericht weet te werken, samenwerken voor op heeft staan, besluitvaardig is, over een goed probleemoplossend en analytisch vermogen beschikt en goed weet te plannen en organiseren;
  • Beschikt over een dienstbare basisattitude, affiniteit heeft met jongeren en met onderwijs, flexibel is en weet te schakelen tussen de verschillende rollen. Een goede omgang met alle medewerkers en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden we je?

Bij ons verdien je een goed salaris conform de CAO MBO schaal 10 (inschaling is afhankelijk van kennis, ervaring en opleiding). Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • 13de maand;
  • (Grotendeels) vrij tijdens de schoolvakanties;
  • Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen;
  • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Op alle functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Word jij enthousiast van deze functie?

Neem contact op met Ronald van Driel, Recruiter, telefoonnummer 06-5350 2031 of kijk op www.yuverta.nl.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Werkweek
0,8 – 1,0 FTE

Solliciteer