Sr Adviseur Huisvesting in Houten

Sr. Adviseur Huisvesting

(Houten en deels vanuit huis 0,8-1,0 FTE)

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collega’s verspreid over onze 53 locaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij.

Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met thema’s die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio.

Onze afdeling

De afdeling ‘Huisvesting & Facilitair’ maakt onderdeel uit van de ondersteunende dienst ‘Bedrijfsvoering’. Met ca. 20 collega’s voeren we de regie op de gehele vastgoedportefeuille van Yuverta en werken daarbij nauw samen met de regio’s en locaties. Als afdeling houden wij ons o.a. bezig met vastgoedstrategieën, projectontwikkeling, nieuwbouw, renovatie en dragen we zorg voor het beheer & onderhoud en de facilitaire dienstverlening. Daarvoor stellen we beleid op, geven gevraagd en ongevraagd advies en werken we projectmatig. De afdeling kent 3 vakgroepen; Huisvesting, Facilitair en Beheer & Onderhoud. We willen een professionele partner zijn voor de schoollocaties en de regio’s. Daarbij zorgen wij voor een effectief en efficiënt verantwoorde vastgoedportefeuille. Het ontwikkelen, beheren en onderhouden van duurzame, veilige, representatieve en inspirerende onderwijs-/werkomgevingen is waar ons hart sneller van gaat kloppen.

De functie

Vanuit onze financieringsstroom zijn wij zelf verantwoordelijk voor onze huisvesting en hebben wij vrijwel alle locaties in eigendom. Als Sr Adviseur Huisvesting adviseer je onder andere het College van Bestuur met betrekking tot huisvestingvraagstukken (business cases) en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en bijstellen van het Strategisch Huisvestings Plan(SHP) en het bijbehorende investeringsprogramma.

Verder ben je verantwoordelijk voor het:

 • Beoordelen van locaties op basis van de vastgestelde uitgangspunten in het SHP;
 • Opstellen van analyses, rapportages en beslisdocumenten ten aanzien van benutting en ontwikkeling van het vastgoed;
 • Opstellen startdocumenten (projectdefinitie, projectbudget en overall projectplanning);
 • Voorbereiden van projecten (opstellen locatie specifiek PvE, begeleiden van ontwerpproces, beoordelen plannen op o.a. technische kwaliteit, planning en financiële haalbaarheid);
 • Contracteren van partijen (begeleiden van Europese en meervoudig onderhandse aanbestedingen);
 • Overleggen en/of onderhandelen met aannemers, architecten, coöperaties, beleggers, en overige (samenwerkende) partijen.

Jij als senior adviseur huisvesting

Bent goed georganiseerd en weet bouwplanontwikkelingen intern en extern te coördineren. Daarbij weet je ook de juiste contacten te onderhouden, denk hierbij bijvoorbeeld aan gemeenten en andere belanghebbenden. Je volgt ontwikkelingen en houdt de actualiteiten rondom geldende procedures en regelgeving inzake bouwprocessen goed in de gaten. Daarnaast heb jij:

 • WO werk- en denkniveau, richting Bouwkunde, vastgoedkunde, bedrijfskunde of een vergelijkbare achtergrond. Affiniteit c.q. werkervaring binnen het onderwijs is een pré;
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring met betrekking tot huisvestingsadvies en procesmanagement .
 • Aantoonbare ervaring met vastgoedfinanciering en -rekenen;
 • Een klantgerichte instelling, je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit, bent communicatief sterk en hebt ervaring met politiek gevoelige omgevingen. Kortom, je bent een echte stakeholdermanager;
 • Altijd een goede planning en bent daarbij analytisch sterk, resultaatgericht en stressbestendig;
 • Een geldig rijbewijs en ben je bereid om te reizen als dat nodig is.

Wat bieden wij

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in schaal 13 (maximaal €6.162) bruto per maand op fulltime basis.

 • 13de maand;
 • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;
 • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Yuverta? Kijk dan onder

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button ‘direct solliciteren’.

We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Neem contact op met Thijs Jonker, corporate recruiter, 06-81090855.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Werkweek
0,8 – 1,0 FTE

Solliciteer