Schoolleider in Nieuwegein

Functieomschrijving
De schoolleiding van Cals College Nieuwegein bestaat uit een rector en 8 schoolleiders.
De schoolleiders en de rector vormen een collegiaal team waarin de taken op het gebied van de afdelingen (leerlingen en mentoren), het personeel (de secties) en de portefeuilles onderling verdeeld zijn. Elk lid is verantwoordelijk voor een deel van de school
en voelt zich medeverantwoordelijk voor het geheel. De rector is eindverantwoordelijk.
 
De nieuwe schoolleider is verantwoordelijk voor het onderwijs binnen een afdeling. Personeel en enkele portefeuilles behoren ook tot zijn/haar takenpakket.
In vacature 1 leidt de schoolleider de afdeling T(g)vwo 2 en 3. Bij vacature 2 hoort de afdeling V(G)2 en 3.
De portefeuilles van vacature 1 hebben een meer organisatorisch accent, die  van vacature 2 meer een onderwijskundig. We kunnen met de portefeuilles nog schuiven als het daardoor beter aansluit bij de expertise van de kandidaten.
Functie-eisen
U bent academisch geschoold en een onderwijskundig leider. U heeft een positief mensbeeld en u geniet van de ontwikkeling van docenten en leerlingen; daar is het u om te doen. Ook kunt u zich verplaatsen in de positie van ouders, leerlingen en medewerkers.
Daarnaast bent u in staat hun belangen te zien en af te wegen en daarbij houdt u zicht op het belang van de school als geheel. In uw communicatie bent u helder, geeft ruimte waar het kan en richting waar het moet. U kunt bovendien kritisch naar uzelf kijken.
Zo bent u een voorbeeld voor de lerende organisatie die we zijn.
 
U geeft leiding aan de docenten van enkele secties en u heeft een doordachte en gedeelde visie op onderwijs en op de (beleids)-portefeuilles die u zijn toevertrouwd.
 
 

Deze functie wordt gewaardeerd in schaal 13. Werving en selectie geschiedt zowel intern als extern. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Voortgezet Onderwijs
Aanvullende informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Freek Polter, partner van De Roo, telefoon 06 51 78 23 80 of kantoor 088 5522 999.
 
Uw motivatiebrief met curriculum vitae ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk 18 maart 2022
ALLEEN! via de website https://vacature.deroo.nl/ Hier kunt u de gevraagde documenten uploaden.
 

Solliciteer