Schoolleider

De functie
Als schoolleider van KBS St. Jan de Doper ben je leidinggevend op het gebied van onderwijs, personeel en de interne organisatie.
Je rapporteert aan de clusterdirecteur. Je bent verantwoordelijk voor het verder versterken en uitbouwen van het profiel van de school binnen de wijk.

De school
KBS St. Jan de Doper is een gezellige buurtschool met 200 leerlingen verdeeld over 9 groepen. Iedereen kent elkaar bij ons op school! De school is als Vreedzame School onderdeel van de Brede School Hoograven. De leeromgeving van de school herken je aan de positieve sfeer.
Samen leren staat centraal vanuit het motto ‘Samen wijs’. De kernwaarden aandacht, ruimte en plezier zijn hierin heel belangrijk.
De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest binnen de school. Eén van deze ontwikkelingen is het vernieuwen van het onderwijsaanbod. Een voorbeeld hiervan is het aanbieden van Engels in de groepen 1 t/m 8 en het inzetten van moderne media in het rekenonderwijs.

Kijk voor meer informatie over de school op de website: www.ksu-stjandedoper.nl.

Functie-eisen
• Een afgeronde opleiding tot schoolleider
• In bezit van een pabodiploma
• Werkervaring als schoolleider in het basisonderwijs is een pré
• Ouders zijn bij ons op school een belangrijke partner. Je bent in staat een goede band met hen op te bouwen en te onderhouden.
• Affiniteit met de Katholieke waarden en bereid deze uit te dragen in het werk

Wie ben jij?
Je bent in staat jouw onderwijskundige visie te vertalen naar het huidige motto ‘Samen wijs’ van de school. Daarnaast kun je
goed samenwerken met het managementteam (dat bestaat uit bouwcoördinatoren en een intern begeleider) en vele andere partijen.
Je bent empatisch ingesteld, voelt goed aan waar ondersteuning en raad en daad gewenst is. Denk hier bijvoorbeeld aan het te woord staan van ouders of incidenteel een leerling of groep opvangen.

Wat bieden wij?
Aantal uren: 32 (wtf 0,8)
Werkdagen: In overleg
Ingangsdatum: 1 april 2019, eerder indien mogelijk

Solliciteer