Projectleider Flexibele Inzet in Rotterdam

## Ben je toe aan een stap in jouw carrière? Pak deze kans en kom werken bij BOOR!

### Ons verhaal
Stichting BOOR staat voor kwaliteit in het onderwijs. Met ruim 3.800 medewerkers en zon 75 scholen dragen wij zorg voor (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Je werkt vanuit BOOR Services, het servicebureau die diensten aanbiedt voor alle scholen van stichting BOOR. Binnen BOOR Services zijn diverse expertisegebieden ondergebracht, waaronder Bestuur & beleid, Finance & control, HR, Huisvesting & facilitair, Inkoop & ICT en Onderwijskwaliteit. Als Projectleider Flexibele schil werk je samen met het team BOOR Werkt op het mooie en moderne bestuurskantoor van BOOR Services (op 10 min. loopafstand van het Centraal Station). Met jouw inzet en expertise, maak je ontwikkeling en innovatie in het onderwijs mogelijk.

Deze functie maakt onderdeel uit van BOOR Werkt, een van de drie teams binnen de afdeling HR. BOOR Werkt houdt zich bezig met Leer-werk trajecten zoals zij instroom, Recruitment en de inzet van externen.

### Wij zijn op zoek naar een
### Projectleider Flexibele inzet (1,0 fte)

### De uitdaging
De flexibele inzet bij BOOR bestaat uit de InvalPool, gecontracteerde samenwerkingspartners voor externe inhuur ( raam contractanten), overige externe inhuur, de inzet van vakkrachten -en vakleerkrachten, zzpers etc. Een breed landschap waarbinnen je als projectleider verschillende verantwoordelijkheden hebt. Voor de InvalPool ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken zoals werving & selectie de ontwikkeling van de kandidaten en casemanagement Je bent sparringpartner voor het team BOOR Werkt de schoolleiders vanuit de sectoren. Je bent in staat om de wensen van deze collegas goed te vertalen naar de mogelijkheden binnen de InvalPool. Door het stellen van de juiste vragen kom jij erachter wat de scholen nodig hebben.
Voor de raamcontractanten ben jij het aanspreekpunt, je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met de contractmanager met de geselecteerde partijen binnen het samenwerkingsverband tussen de schoolbesturen in de regio Rotterdam en Den Haag.

Je verzorgt de periodieke rapportages. Daarnaast ben jij de accountmanager voor de externe inhuur van het onderwijspersoneel binnen de sectoren Primair Onderwijs en (Voortgezet) Speciaal Onderwijs De andere onderdelen van de flexibele schil moeten nog verder vorm krijgen. Hoe kan dit het best georganiseerd worden op een manier waarbij de scholen optimaal ontzorgt worden en het proces flexibel en snel verloopt en administratieve verantwoording geborgd is. Een interessant vraagstuk en uitdaging.

### Deze leuke en uitdagende functie bestaat uit 3 pijlers waar je verantwoordelijk voor bent;
– Je stuurt aan, ondersteunt, informeert en begeleidt de invalkrachten uit de invalpool. Je bewaakt de gemaakte afspraken en arbeidsvoorwaarden voor invalkrachten (contracten e.d.);
– Je gaat de flexibele schil van BOOR door ontwikkelen en zo draag je zorg voor het uitlijnen van het administratieve proces, heb je tijd en ruimte voor het leggen en onderhouden van contacten met uitzend -en detacheringsbureaus en het afsluiten van nieuwe contracten met bureaus.
– Jij bent verantwoordelijk voor de contacten en afspraken met de raamcontracten. Je zorgt voor goede rapportages en informeert de juiste personen binnen BOOR over de stand van zaken.

### Wij zoeken een
Enthousiaste professional met, voor de functie relevante, werkervaring. Naast voldoende inhoudelijke kennis heb je oog voor kwaliteit en werk je nauwgezet. Ook stuur je strak op planning en voortgang. Een klantgerichte houding is voor deze functie vanzelfsprekend. Ook ben je communicatief vaardig, je onderhoudt contact met externe bureaus en op diverse niveaus binnen de organisatie. Je weet de wensen van de sectoren te vertalen in praktische oplossing bij het vinden van passende vervangingen. Tot slot ben je flexibel, kritisch, stressbestendig, je beschikt over doorzettingsvermogen en je houdt gemakkelijk overzicht.

### Ben jij iemand die
– Een hands-on mentaliteit heeft
– Flexibel is en van uitdagingen houdt
– Relevante werkervaring heeft opgedaan met het opbouwen en onderhouden van een netwerk
– Ervaring heeft met accountmanagement en bij voorkeur in de uitzend branche
– Een belangrijke bijdrage wil leveren aan nog beter onderwijs in Rotterdam

### Dan bieden wij jou
Stichting BOOR heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling (tot wel 11 weken per jaar) en eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt BOOR uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren. Heb jij passie voor het onderwijs, affiniteit met organisatieontwikkeling? Reageer dan snel!

### Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?
Ben je enthousiast geworden en wil je samen met ons team verder bouwen aan de ambities van onze organisatie? Leuk! We zien je cv en motivatie graag tegemoet voor 3 maart via www.werkenbijboor.nl
Wil je meer weten over de functie, dan kun je je vragen stellen aan Kirsten Vijver, Corporate Recruiter, op nummer 06-34365518. De eerste ronde gesprekken zijn op 10 maart reserveer deze alvast in jouw agenda.

_Acquisitie wordt niet op prijs gesteld._

Kijk voor meer informatie op www.stichtingboor.nl

– Goed zelfstandig, maar ook prettig kan samenwerken

Solliciteer