P&O Medewerker in Aalten

In verband met vertrekkende medewerker vanwege pensioen zoeken wij per z.s.m. een

P&O medewerker- 0,6 fte
Ervaren | Enthousiast | Accuraat
           
Christelijk College Schaersvoorde is een brede scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo met ruim 1600 leerlingen. De school heeft vier locaties, twee in Aalten, één in Dinxperlo en één in Winterswijk.
 
Elke leerling wordt gezien!
We zijn er om een zodanige bijdrage te leveren dat iedere leerling zich – in een veilige en respectvolle omgeving – kan ontwikkelen tot de unieke mens die hij/zij is. Tot een individu die zijn talenten optimaal verkent en gebruikt, die de wereld met open blik
tegemoet kan treden, zich verantwoordelijk voelt voor zijn eigen ontwikkeling, de medemens en de wereld, die is voorbereid op een vervolgstudie en beroep. 

Met alle collega’s, maar ook in samenwerking met leerlingen, ouders en onze partners in de regio streven we deze missie na. Heb jij zin om hier (in)direct een steentje aan bij te dragen?
 
Wat ga je doen? 

  • Je verwerkt alle personeel- en salarismutaties rondom in- door- & uitstroom van medewerkers in onze systemen (Youforce, Magister, Foleta).
  • Je verstuurt brieven en bewaakt of deze retour komen. 
  • Je verwerkt en archiveert de administratieve gegevens van vrijwilligers, stagiairs en detacheerders.
  • Je registreert ziek- en hersteld meldingen, verstuurd uitnodigingen voor een afspraak met de bedrijfsarts/arbeidsdeskundige en je hebt een signaleringsfunctie richting de leidinggevenden.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met P&O- en/of CAO-gerelateerde vragen.
  • Je hebt een proactieve houding en signaleert eventuele verbetermogelijkheden.

Jouw profiel
Je bent een ervaren P&O medewerker met ervaring in het voortgezet onderwijs. Je kent de CAO VO en bent bekend met systemen zoals Youforce en Foleta.
Je ziet het als een uitdaging om met de P&O adviseur samen te werken aan de groei en optimalisatie van P&O. Je vindt het prettig om zelfstandig te werken, maar je kunt ook goed samenwerken. Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig en in staat om goed overzicht
te houden in drukke periodes. 
 
Je bent in het bezit van een afgeronde mbo HRM opleiding of gelijkwaardig. Vakinhoudelijk en binnen de actuele wet- en regelgeving weet jij de weg. Je onderschrijft de missie en visie zoals beschreven in de schoolplannen en je hebt hart voor de scholen. Tot
slot, is het wenselijk dat je op de vrijdag aanwezig bent i.v.m. de bezetting.

Wij bieden
De functie wordt gewaardeerd conform de Cao VO in schaal 7. Naast de arbeidsvoorwaarden uit de Cao VO heeft Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd, te vinden op www.achterhoekvo.nl . Het betreft
een reguliere functie die in eerste instantie ingevuld wordt met een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 0,5 fte, en daarnaast een tijdelijke uitbreiding van 0,1 fte.
 
Meer weten en solliciteren
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Wilma van Velden, rector van Schaersvoorde, telefonisch bereikbaar op 0543-491111 / 06-11593313.
 
Lees je in dit profiel een mooie nieuwe uitdaging, dan ontvangen we graag je motivatiebrief en CV.
We ontvangen je reactie graag voor 19 april aanstaande via www.meesterbaan.nl.
 
De eerste gespreksronde staat gepland op donderdagochtend op 22 april 2021. 
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 
 

Solliciteer