Opleidingsmanager

De teams Tandartsassistent en Doktersassistent zijn op zoek naar een nieuwe inspirerende en verbindende manager die de onderwijsteams aanstuurt bij het opleiden en begeleiden van hun studenten, maar ook een enthousiaste bijdrage kan leveren aan het
college. Zorg jij dat de teams goed functioneren en dat zij voorbereid zijn op toekomstige ontwikkelingen? En creëer je duurzame verbindingen met externe stakeholders? 

Wie zoeken wij
Binnen het college Welzijn & Gezondheid zijn wij op zoek naar een opleidingsmanager (1,0 fte) voor de teams Tandartsassistent en Doktersassistent. Onze nieuwe collega geeft leiding aan ongeveer 35 leraren en instructeurs.

De sterk veranderende wereld van de Maatschappelijke Zorg vraagt om een flexibele, creatieve en meebewegende collega die invulling geeft om het wendbaar toekomstbestendig opleiden te waarborgen. Wij verwachten dat je leiding geeft aan de verdere ontwikkeling
en positionering van de opleidingen in dat perspectief en dat je een kwalitatieve samenwerking binnen het college tot stand brengt.

Belangrijk in deze functie is dat je de ambities en doelstellingen uit het collegeplan samen met het team vertaalt naar resultaatgerichte teamplannen. Daarbij stel je een investeringsplan op ten aanzien van beleid, leiderschap, mensen, middelen en processen.
Op basis van deze plannen maak je individuele afspraken met jouw teamleden en je inspireert, motiveert en faciliteert hen bij de uitvoering hiervan. Ook geef je leiding aan team-overstijgende projecten en maak je deel uit van een college-breed managementteam. 

Bij het vervullen van deze functie schakel je proactief interne deskundigen in op het gebied van onderwijsinnovatie en -verbetering, hr-beleid, financiën, marketing en communicatie. Je bent namens het team het boegbeeld in de markt: je bouwt actief aan partnerships
met (sociale) instellingen, bedrijven en brancheverenigingen en je werkt aan je relaties met de externe stakeholders, waaronder het (voorliggend) onderwijs. 

 

Je beschikt over:
– een hbo+ /academisch werk- en denkniveau?
– ervaring in het leidinggeven
– kennis van en inzicht in onderwijs-, arbeidsmarkt- en 
  brancheontwikkelingen binnen bovengenoemd sociaal domein? 
– ervaring met veranderingsprocessen en –strategieën?

En ben jij:
– een enthousiaste, “creatieve” en slagvaardige leider die affiniteit heeft 
  met de (sociale) branche en haar professionals?
– een krachtige verbinder, zowel binnen als buiten het onderwijs?
– in staat om een team te laten groeien vanuit vertrouwen en 
  betrokkenheid?
– nieuwsgierig en empathisch?
– besluitvaardig en resultaatgericht?
– in staat om complexe processen te structureren en hanteerbaar 
  te maken?

En wil jij van toegevoegde waarde zijn voor jouw collega opleidingsmanagers en samen met hen onderzoeken, reflecteren en sparren om door te ontwikkelen naar een hoger niveau?

Dan is deze baan vast iets voor jou! 

We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van een jaar, met de intentie om het dienstverband te verlengen bij ongewijzigde organisatieomstandigheden en goed functioneren. 
De functie van opleidingsmanager is ingedeeld in salarisschaal 12. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 5.414,– per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn
van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Solliciteer