Onderwijscoach Amsterdam in Amsterdam

Luzac voortgezet onderwijs is een gevestigde naam als het gaat om particulier onderwijs. Voor onze 18 reeds bestaande vestigingen, verspreid over het land, zoeken wij orthopedagogen en psychologen die als onderwijscoach mee willen bouwen aan ons Aanvullend
onderwijs. 

Jouw kennis als psycholoog of orthopedagoog zetten wij in om leerlingen die niet op Luzac zitten met aanvullend onderwijs toch met plezier en vol zelfvertrouwen goede resultaten te laten behalen, met een mooi rapport of diploma als sluitstuk. Jij maakt samen
met de ouders en leerlingen een begeleidingsplan op maat, gebaseerd op de individuele behoeften van de betreffende leerling.

Dit is maatwerk. Dit is jouw uitdaging!  

Jij hebt de dagelijkse leiding over het onderdeel Aanvullend onderwijs op de Luzac vestiging in Amsterdam en bent het eerste aanspreekpunt voor ouders en leerlingen uit de regio. Naarmate het aantal leerlingen groeit, ga jij ook de leerlingbegeleiders aansturen
die het maatwerk bij de studiebegeleiding leveren.

Een nieuw, groeiend initiatief vraagt van jou een ondernemende instelling. Jij kunt jouw bijdrage leveren aan deze groei door Luzac Aanvullend onderwijs onder de aandacht te brengen van de scholen in jouw regio. Je schrikt dan ook niet terug voor netwerken.
Een groeiende organisatie betekent ook samen lijn aanbrengen in processen en samen processen aanscherpen.

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding in de richting van (ortho)pedagogiek of psychologie.
  • Instrumenten als RTTI en OMZA maken direct helder welke studie-aanpak nodig is en zijn jou dus niet onbekend.
  • Je vindt het leuk om in de omgeving Amsterdam met middelbare scholen in contact te komen om de dienstverlening van Luzac onder de aandacht te brengen.
  • Een salaris tussen de €2.200 en €3.500 bruto per maand op basis van 40 uur per week.
  • De mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen om je verder te ontwikkelen. Je kunt trainingen en opleidingen volgen uit het volledige aanbod van alle merken van NCOI Groep.
  • Een kleinschalige en professionele werkomgeving, waarbij professioneel staat voor kwaliteit, commercieel en dienstverlenend.
  • Een bonus van € 1.500,- netto wanneer je succesvol een nieuwe collega aandraagt.
  • Een functie voor 24 tot 32 uur per week.

Solliciteer