Ondersteuningscoördinator | 0,4 fte | Vervanging | Theresialyceum in Tilburg

Vacature

Het Theresialyceum is een scholengemeenschap voor HAVO en VWO gevestigd in Tilburg.

De school is een stabiele, degelijke en dynamische leergemeenschap met een open karakter, waar leerlinggericht gewerkt wordt. Zo’n 1326 leerlingen en 135 medewerkers voelen zich thuis op het Theresia. De school zet in op de ontwikkeling van talenten van leerlingen en personeel en is zowel Begaafdheidsprofielschool als Cultuurprofielschool. Daarnaast is het Theresialyceum een academische opleidingsschool. In dit kader bieden wij startende docenten een uitgebreid begeleidingstraject, stimuleren we collega’s onderzoek te doen in de school en bieden we jaarlijks een stageplaats aan vele studenten.

Per direct zijn wij op zoek naar een:

Ondersteuningscoördinator | 0,4 fte | Vervanging

Het betreft een vervanging van een tijdelijk afwezige medewerker. Een andere omvang is eventueel bespreekbaar.

Profiel:
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven ondersteuningscoördinator die hart heeft voor de leerlingen en voor het coördineren van de begeleiding van leerlingen met psychosociale hulpvragen die samenhangen met het leerproces. Je bent in staat om de invulling van de ondersteuningsprocessen op onze school te coördineren en (een deel van) de leerlingbegeleiding zelfstandig uit te voeren. Daarnaast kun je goed samenwerken en beschik je over (zelf-) reflecterend vermogen. Ervaring als zorgcoördinator in het havo/vwo onderwijs is een pré.

Solliciteren:
Heb je belangstelling voor deze baan? We zien we jouw sollicitatie, vergezeld van motivatie en CV, graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk maandag 21 februari aanstaande tegemoet. Solliciteren kan uitsluitend via de OMO- website: www.omo.nl

Wat bieden wij?
Een leuke baan in een dynamische, op samenwerking gerichte werkomgeving. Het betreft een contract voor bepaalde tijd wegens vervanging van een tijdelijk afwezige medewerker. Salaris conform CAO OMO, inschaling afhankelijk van laatstgenoten salaris.

Meer informatie over de school kun je vinden op www.theresialyceum.nl.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Monique Nijhuis, HRM: Tel. 013-4673738 of via email: m.nijhuis@theresialyceum.nl

Solliciteer