Ondersteuningscoördinator 0.5 wtf 0711954

Ondersteuningscoördinator (0.5 wtf)

ZuidWestHoek College te Ossendrecht
Sterk in ontwikkeling!

De functie:
Ben jij een organisatie talent en heb je een groot hart voor onderwijs en zorg voor leerlingen, dan zijn wij vast op zoek naar jou!
Als ondersteuningscoördinator van het ZuidWestHoek College haal je voldoening uit de coördinatie en uitvoering van de zorg voor leerlingen in het mavo en voorbereidend mbo. Je werkt graag samen met verschillende disciplines als ouders, leerlingen, docenten en zo nodig externe hulpverleners. Je analyseert psychosociale hulpvragen van leerlingen die samenhangen met het leerproces en brengt advies uit aan de schoolleiding. Een belangrijk onderdeel van je taak is de begeleiding van je collega’s bij de uitvoering van leerlingbegeleiding en ondersteuningsactiviteiten. Je draagt bij aan de professionalisering van collega’s door het overdragen van kennis op inhoudelijk, didactisch en pedagogisch gebied.

Van onze nieuwe collega verwachten we:
• Theoretische, didactische en pedagogische kennis bijvoorbeeld opgedaan door het behalen van een lerarenopleiding aangevuld met een Master SEN;
• Affiniteit, liefst ervaring, met het werkgebied van zorgcoördinatie en de doelgroep;
• Een professional die voorbeeldgedrag laat zien in de samenwerking met verschillende disciplines;
• Enthousiasme om te werken in een innoverende omgeving;
• Oog voor de individuele leerling en zijn/haar kwaliteiten.

Wat mag je van ons verwachten:
Een benoeming per 1 augustus 2019 voor de periode van een schooljaar, bij goed functioneren zal deze worden omgezet naar onbepaalde tijd. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs cao en functieschaal 10. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.

Onze school:
Het ZuidWestHoek College is een school voor mavo en voorbereidend mbo, gelegen in het groenste stukje van Ossendrecht. Bij ons op school kent iedereen elkaars naam, hebben we oog voor het individu en bieden we waar mogelijk maatwerk.
Onze slogan ‘Sterk in ontwikkeling’ doen we eer aan door continu te kijken naar innovatiemogelijkheden, waarbij we prioriteit nummer één (goed onderwijs voor onze leerling) nooit uit het oog verliezen. Een voorbeeld hiervan is iPad-onderwijs; een aantal vakken gebruikt de iPad als onderwijstool. Op onze school wordt gewerkt in teams en secties en heerst een collegiale sfeer. De school is uniek in het aanbieden van colleges die nauw aansluiten bij de interesses van de leerling; zo hebben we een Drone-, Mountainbike-, Voetbal-, Dans- en Paardijcollege.

Onze school is onderdeel van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.; een sterke onderwijsspeler in de regio. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding.
Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.

Wil je meer weten?
Bezoek dan vooral de websites www.zuidwesthoekcollege.nl en www.omo.nl voor meer informatie. Als je daarna nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Guus Haelermans (directeur) via g.haelermans@zuidwesthoekcollege.nl of 0164-672302.

Geïnteresseerd?
Hebben we je weten te interesseren? Solliciteer dan via www.omo.nl, op deze website kun je je motivatiebrief en CV uploaden. Solliciteren kan t/m 28 mei 2019. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen.

Solliciteer