Marketing & Communicatie adviseur, Ondersteuende diensten, 0,9FTE

De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Technologie, digitalisering en robotisering bieden mogelijke oplossingen. Internationaal – van bedrijfsleven tot overheid tot wetenschap – groeit de behoefte aan een nieuwe generatie vakmensen die de wil, kennis en vaardigheden hebben om ons leven en onze leefomgeving te verbeteren. Nederland loopt hierin voorop als kweekvijver van talent. Welkom bij Wellant! Met 175 opleidingen, 32 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1300 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een soepele doorstroom tussen beide opleidingen. Wij staan voor modern, gevarieerd onderwijs: van koken tot urban green development, en van gezonde dieren tot watermanagement. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren. Wellant. Welbewust beter.

Voor de ondersteunende diensten in Houten zijn wij op zoek naar een Adviseur voor de afdeling Marketing & Communicatie.

Functie

Het team Marketing & Communicatie is volop in beweging. In het kader van het programma Ontwikkeling Ondersteuning Onderwijs, vindt een herpositionering plaats: producten en diensten worden herijkt, een nieuw teamprofiel is in ontwikkeling. Dit zal vertaald worden naar nieuwe rollen en taken. De komende periode zal de verandering de nodige tijd van de medewerkers vragen. Van de gezochte kandidaat wordt flexibiliteit verwacht door werkzaamheden van collega’s om beurten over te nemen en in de ontwikkeling mee te denken.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

 • Tot uitvoering brengen van verschillende on- en offline communicatie-/wervingsmiddelen;
 • gesprekspartner / adviseur voor schoolleiders/opleidingsmanagers;
 • organisatie van en regie voeren over evenementen;
 • het doen van verbetervoorstellen over de Marketing & Communicatie;
 • het opzetten en uitvoeren van uiteenlopende communicatieactiviteiten.

Profiel

Voor de periode van 1 oktober ’19 tot 1 februari ’20 zoeken wij voor het team Marketing & Communicatie een tijdelijke flexibele, klantgerichte en positief kritische adviseur marketing/communicatie, die:

 • Inzicht, kennis en ervaring heeft op het gebied van Marketing & Communicatie;
 • beschikt over inlevend vermogen, creativiteit bezit en mensen in beweging krijgt;
 • klantgericht is en goed kan samenwerken met alle partijen;
 • pro actief en flexibel en hands-on is;
 • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om succesvol te opereren in een politiek gevoelige omgeving;
 • affiniteit heeft met de doelgroep jongeren;
 • beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.

Bijzonderheden

 • Functieomvang: 0,9 FTE
 • Startdatum: 1 oktober ’19
 • Gespreksdata: op 16 september zullen de eerste gesprekken in de middag plaatsvinden, en mogelijk tweede gesprek zal op 19 september in de middag plaatsvinden.
 • Bereikbaarheid: jouw werkplek is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam en Leiden zijn er goede verbindingen naar station Houten. De bushalte is voor de hoofdingang van het kantoor. Het treinstation is op 150 meter loopafstand. Kom je met de auto naar kantoor? Geen probleem, er is gelegenheid om vrij te parkeren op eigen terrein.

Wat bieden wij

Op de functies bij het Wellantcollege is de CAO MBO (beroeps- en volwasseneneducatie) van toepassing. Deze functie is ingeschaald in schaal 10. Wellantcollege heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Wellantcollege? Kijk dan onder Arbeidsvoorwaarden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer