PC Bs De Morgenster zoekt een nieuwe directeur PO

PC Basisschool De Morgenster uit Sleeuwijk is per 1 juni 2020 op zoek naar een verbindende, professionele en gedreven directeur voor 0,8 fte (32 uur per week).
‘Zijn wie je bent, groeien in je talent’ is de missie van De Morgenster.
Onze kernwaarden zijn: Betrokken – Gepassioneerd – Betrouwbaar – Ambitieus – Coöperatief.
Ben jij een inspirerende teamspeler die zichzelf, de collega’s en de school daarin verder wil ontwikkelen? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij samen met de twee teamleiders leidinggeven aan onze basisschool? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Kijk op www.morgenster-sleeuwijk.nl voor meer informatie over de vacature en de school.

Read more

Coördinator Ondersteuning en Begeleiding

De Coördinator Ondersteuning en Begeleiding (COB, voorheen Zorgcoördinator) maakt samen met de Portefeuillehouder (teamleider) beleid op het en zorgt voor de implementatie van Passend Onderwijs op school. Hij/zij coördineert alles rondom aanmelding en ondersteuning/begeleiding van leerlingen op onze school. Hij/zij staat aan het hoofd van het team ondersteuning en begeleiding en maakt gebruik van de externe hulpverlening/partijen indien nodig. Daarnaast wordt op basis van de behoeften van docenten, bepaald hoe de ondersteuningsstructuur versterkt kan worden. Dit kan door het opleiden van teamleden, maar ook door scholing van docenten. 

Read more