enthousiaste en inspirerende directeur voor vrijeschool Widar in Delft in Delft

Kijk jij ‘anders’ naar de ontwikkeling van kinderen? Word jij blij van een school waar naast het onderwijs ook volop aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling? Waar kinderen stampen en klappen om bijvoorbeeld de tafels ‘echt’ te leren? Dat taalonderwijs ook een onderdeel is van ‘toneel’ en schilderen? Solliciteer dan op onze vacature van directeur op de vrijeschool in Delft.

Lees meer

Teamleider ISK in Rotterdam

Het Rotterdam Designcollege en Zuiderparkcollege zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven en empathische teamleider voor de afdeling ISK (internationale schakelklassen) (1,0 FTE, schaal 12). Ben jij op zoek naar een leidinggevende functie voor deze bijzondere doelgroep? Wil jij onze ISK-scholen helpen nog uitdagender te maken? Ben jij de teamplayer die de huidige teams nog sterker kan maken en een binnen het concept passende cultuur verder kan ontwikkelen? Als je alle bovenstaande vragen volmondig met ‘ja’ kunt beantwoorden, kijken wij uit naar jouw sollicitatiebrief!

Lees meer

Onderwijscoach Amsterdam in Amsterdam

Bouw je mee aan het succes van leerlingen én van Luzac Aanvullend onderwijs: het onderdeel binnen Luzac, gericht op aanvullend onderwijs voor leerlingen van andere scholen? Als orthopedagoog of psycholoog ben jij in de rol van onderwijscoach hét gezicht van jouw lokale vestiging. Reageer t.a.v. Sebastiaan Petten via de solliciteer direct button.

Lees meer

Teamleider onderbouw praktijkonderwijs in Rijswijk

Per 1 mei zoeken wij voor onze school Stanislascollege Praktijkonderwijs een Teamleider onderbouw (0,8 – 1,0 fte) die op inspirerende wijze leiding geeft aan deze afdeling. De teamleider heeft veel aandacht voor verdere versterking van de onderwijskundige visie, professioneel handelen en kwaliteitsstructuur, de teamgeest maar zeker ook voor de doelgroep en context van het praktijkonderwijs.

Lees meer