Manager bedrijfsbureau

In een veranderende omgeving is ons bedrijfsbureau toe aan een transitie van afgebakende afdelingen naar een samenhangend en samenwerkend team. Enerzijds omdat de vraag aan het bedrijfsbureau verandert, anderzijds om een toekomstbestendige invulling van
het bedrijfsbureau te realiseren.
 
Om deze transitie te begeleiden zijn wij op zoek naar een manager bedrijfsbureau, die zowel verantwoordelijk is voor de dagelijkse aansturing van het bedrijfsbureau (m.u.v. de leerlingenadministratie en het secretariaat) als voor de kwalitatieve
ontwikkeling van het bedrijfsbureau, op het gebied van efficiënte verwerking, professionele ondersteuning en onderlinge samenwerking.
 
Je bent als manager bedrijfsbureau verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening en de wijze waarop gewerkt wordt. Het zwaartepunt ligt bij financiën en personeel & organisatie. Je rapporteert aan het directielid met bedrijfsvoering in portefeuille.
Het betreft een tijdelijke, nieuwe functie voor de duur van ongeveer 2 jaar.
 
Wat ga je doen?
·         Je hebt de dagelijkse leiding over het bedrijfsbureau.
·         Je verbetert processen binnen de afdelingen van het bedrijfsbureau en ook processen over afdelingen heen en stimuleert                   projectmatig werken en implementeren.
·         Je bevordert de afstemming en samenwerking tussen de verschillende afdelingen, tussen het bedrijfsbureau en de scholen en            tussen het bedrijfsbureau en de betrokken afdelingen van het ROCvA.
·         Je staat in goed contact met de schooldirecteuren en centrale directie over hun tevredenheid ten aanzien van de                                 dienstverlening van het bedrijfsbureau.
·         Je managet verwachtingen van schooldirecteuren enerzijds en medewerkers van het bedrijfsbureau anderzijds.
·         Je zorgt voor een adequate bezetting van het bedrijfsbureau,
          zowel in kwantitatieve als kwalitatieve zin.
·         Je formuleert een visie over de ontwikkeling van het bedrijfsbureau naar een samenhangend en samenwerkend team, draagt             deze uit en geeft deze vorm.
 
Wat vragen wij van je?
·         Je hebt een relevante opleiding op HBO/WO-niveau afgerond.
·         Je beschikt over 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in het voortgezet onderwijs en hebt kennis van                        bedrijfsvoering in onderwijs.
·         Je hebt ervaring in het succesvol vormgeven en implementeren van veranderingen in organisaties en bijv. bekendheid met                  Lean.
·         Je hebt een visie op hoe samenhang en samenwerking kan worden geoptimaliseerd in een complexe organisatie.
·         Je weet anderen in beweging te krijgen en stimuleert het nemen van eigen verantwoordelijkheid en professionele ontwikkeling.
·         Je bent communicatief sterk, overtuigend en spreekt mensen aan op gedrag en verantwoordelijkheden.
·         Je beschikt over empathisch vermogen en hebt een goed gevoel voor organisatorische verhoudingen.

Wat bieden wij?
Een aanstelling binnen een organisatie die vol in ontwikkeling is voor de duur van 2 jaar. Inschaling volgens cao VO, in schaal 12 of 13 (max. € 5.886,-), afhankelijk van opleiding en ervaring.
 
Interesse?
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je, tot 31 maart 2019, per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer 18/19 – 088. Voor meer informatie kan je bellen met Reinier van de Wal, bereikbaar op telefoonnummer (020) 579 71 75.
 
Klik hier om direct online te solliciteren
 
 

Solliciteer