locatiemanager in Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam

locatiemanager
School:Willem de Zwijger College Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam
Contactpersoon:Mevr. A. Bouman, personeelsfunctionaris
Telefoonnummer:078-6417970
Sector:VO (Voortgezet Onderwijs)
fte:1,00
Uren:32 – 40
Roosterdagen:maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Onderwijsvorm:niet van toepassing
Afdeling:niet van toepassing
Dienstverband:vast
Bevoegdheid:niet van toepassing
Aanvangsdatum:01-11-2020
Extra informatie:
Het Willem de Zwijger College staat voor kwaliteit in onderwijs! Wij zijn een kansenschool. Een school waarin de leerling uitgedaagd wordt het beste uit zichzelf te halen.
Dit doen wij door de leerling op zijn/haar eigen niveau de verantwoordelijkheid te geven voor het eigen leren. Op onze locatie Hardinxveld-Giessendam doen we dat in het Kunskapsskolan-systeem, dat schooljaar 2019 – 2020 tot in het tweede leerjaar is doorgevoerd
en in het schooljaar 2020-2021 ook leerjaar 3 zal beslaan. Onze school biedt kansen en is van mening dat onderwijs zich steeds moet verbeteren. ‘De Willem gaat voor jou!’.
Wij streven uitsluitend het beste na. Wanneer wij de leerling stimuleren het beste uit zichzelf te halen, moeten wij dus ook het beste uit onszelf halen. Dit mag je van ons als school verwachten en dit verwachten wij van de leerlingen en onze collega’s.
Het Willem de Zwijger College zoekt voor haar locatie in Hardinxveld-Giessendam per 1 november 2020 een:
locatiemanager (0,80 – 1,00)
In 2018 is de locatie in Hardinxveld-Giessendam gestart met de implementatie van gepersonaliseerd leren via Kunskapsskolan. Kennis van en affiniteit met dit onderwijsconcept is een must. Ervaring met het werken volgens dit onderwijsconcept is een duidelijke
pré.
We verwachten van onze nieuwe collega dat je dit onderwijsconcept zowel binnen als buiten onze school actief en overtuigend kunt uitdragen en uitbouwen.
Jij weet professionals op een positieve manier te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Je bent een bruggenbouwer, een verbinder. Deze eigenschappen komen in jouw dagelijkse werk van pas door het contact met leerlingen, ouders en collega’s. Ook extern
ben je ons visitekaartje door contacten met gemeenten, gemeentelijke instanties, het samenwerkingsverband, het primair onderwijs van de gemeente en zo nodig zorginstellingen.
Door jouw kennis van het voortgezet onderwijs heb je een actieve bijdrage op het gebied van onderwijsvernieuwing binnen het MT van het Willem de Zwijger College en weet je jouw locatie mee te nemen in de ontwikkeling van Kunskapsskolan. Daarvoor neem je ruime
ervaring mee vanuit een vergelijkbare managementfunctie.
Ben jij de manager die in staat is mensen te laten doen waar ze goed in zijn? Wil je deel uitmaken van een school met een vernieuwend karakter? Is een organisatie die constant in ontwikkeling is de jouwe? Reageer dan voor 30 september 2020 op deze vacature.

https://www.roozz.nl/vacatures/locatiemanager-willem-de-zwijger-college-papendrecht-en-hardinxveld-giessendam

Solliciteer