Locatieleider

PRODUS ZOEKT EEN: LOCATIELEIDER                             0,8 / 1,0 fte
  
DE UITDAGING 
Heb jij passie voor het praktijkonderwijs? En denk jij altijd in kansen en oplossingen? Lees dan vooral verder!
Met ingang van komend schooljaar zoeken wij een locatieleider voor Produs. Je werkt met en geeft leiding aan een team van ongeveer 40 collega’s. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het pedagogisch en didactisch handelen binnen de school. Je weet
daarnaast ruimte te creëren voor verdere vernieuwing en ontwikkeling van het onderwijs. De talenten van de teamleden weet je daarbij maximaal te benutten.
 
DE OMGEVING
Produs bevindt zich in een modern schoolgebouw in Arnhem Zuid. De verwachting is dat de school stabiel blijft in aantal leerlingen. Er is, door actief beleid voor Passend Onderwijs, een steeds grotere diversiteit aan leerlingen in de school. De school heeft
een goede naam in het netwerk van bedrijven en wist het afgelopen jaar 100% plaatsing van leerlingen op de arbeidsmarkt te realiseren!
Je bent intern en in de directe omgeving van de school het gezicht en het  aanspreekpunt van de school voor leerlingen, ouders en buren.
De afgelopen jaren is er daarnaast binnen Produs gewerkt aan het vergroten van de professionele cultuur en de onderlinge samenwerking binnen de school. Dit heeft ertoe geleid dat er een bruisende school staat, met een betrokken en professioneel team!
 
Als locatieleider bij Produs werk je nauw samen met de algemeen directeur PrO en de collega locatieleider bij Symbion (de andere praktijkschool, ook onderdeel van Quadraam).
Als MT en team zijn jullie verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de scholen.
 
WAT BRENG JE MEE?
Op de eerste plaats een groot hart voor, en verstand van het praktijkonderwijs!
In jouw denken en handelen staat de leerling centraal. Als leider heb je een open mind en ben je zichtbaar en toegankelijk voor collega’s en leerlingen. Je hebt een coachende leiderschapsstijl, je geeft mensen ruimte en bent in staat mensen te verbinden en
uit te dagen tot ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.
Je bent ook resultaatgericht, besluitvaardig, kunt snel schakelen en gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg. Je hebt minimaal HBO+ werk- en denkniveau, aangetoond door opleiding en ervaring. We zoeken iemand die zich voor een langere tijd wil verbinden aan
onze school. 
 
WIJ BIEDEN!
Wij bieden een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Je krijgt de verantwoordelijkheid om als onderdeel van het MT en de docenten het praktijkonderwijs verder te ontwikkelen. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

 • Een dienstverband voor 0,8 fte tot 1,0 fte per 1 augustus 2019 met uitzicht op een vast dienstverband. 
 • Het salaris bedraagt vanaf juni 2019 minimaal € 3.561,- en maximaal € 5.546,- (schaal 12 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een maandelijkse bruto vergoeding ter hoogte van 5% van het maandsalaris ter compensatie van (eventueel) overwerk.
 • € 25,- netto onkostenvergoeding.
 • € 25,- netto vergoeding ter compensatie van reizen tussen Quadraam scholen.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
 • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime diensterband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, aankopen te doen via Coolblue, etc.
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO. Zakelijke kilometervergoeding van € 0,28 cent per kilometer.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en Produs lees je op
www.quadraam.nl
en www.produsarnhem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze interim directeur Gert-Jan van Steenis te bereiken via 06-51571031 of per mail
g.vansteenis@produsarnhem.nl.
 
Reageren kan via Meesterbaan tot en met 29 mei 2019. De gesprekken vinden naar verwachting plaats in de week van 10 juni 2019.
 
Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.
 
De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
 
LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.
 
 
 
 
 

Solliciteer