Leraar SO onderbouw in Leiden

De missie van Auris

Als je doof of slechthorend bent, heeft dat invloed op wie je bent. En op je rol in de samenleving. Hetzelfde geldt als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt. Wanneer jij of je omgeving daardoor hinder ervaart, kun je bij Auris terecht. Samen zorgen wij dat jij effectief meedoet in de samenleving. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig.


Waar ga je werken

Auris De Weerklank is een school voor leerlingen tussen de 3 en 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en aan slechthorende leerlingen. Leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis hebben bijvoorbeeld grote moeite met spreken, met woorden onthouden en begrijpen of met duidelijk maken wat ze bedoelen. Om toegelaten te worden tot onze school, moet een leerling een onderwijsarrangement van Auris hebben gekregen. Kijk voor meer informatie op onze website.


Wat ga je doen

Kunnen onze leerlingen straks op jou rekenen om ze te helpen het beste uit zichzelf te halen? Als leraar binnen De Weerklank geef je les aan leerlingen die een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben, of aan leerlingen die doof (d) of slechthorend (sh) zijn. Dit vraagt behoorlijk wat van jouw geduld, improvisatievermogen en didactische vaardigheden.

De leraar die wij zoeken is betrokken bij de school, staat voor kwaliteit en draagt de visie van de school en de organisatie uit. Wij hechten veel waarde aan een open en transparante cultuur, waarin wij elkaar van feedback durven én willen voorzien. Dit is iets wat van nature in jou zit.

Wij zijn  op zoek naar een leraar voor de onderbouw voor 4-5 dagen per week. De werkdagen zijn in overleg. Kom jij ons team versterken? 

Wat bieden wij jou

Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou;

  • een mooie werkplek bij een ambitieuze school
  • een multidisciplinair team die voor jou klaarstaat om je te ondersteunen in jouw werkzaamheden
  • de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van de school en jouw team
  • salaris conform de CAO PO, schaal L11, maximaal €4.534,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
  • een aanstelling voor 4-5 dagen per week voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling 

Wie ben jij

Jij bent niet alleen betrokken bij jouw leerlingen, maar ook bij jouw omgeving. Jij draagt graag bij aan een open en transparante cultuur binnen de school. Daarnaast neem jij mee;

  • een pabo diploma
  • een flinke dosis motivatie om te leren en te ontwikkelen
  • grote affiniteit met onze doelgroepen (doof/slechthorend en TOS) is een pre


Solliciteren

Ben je enthousiast? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt via onderstaande knop solliciteren. De vacature staat doorlopend open en wij behouden ons het recht voor om doorlopend gesprekken te plannen met passende kandidaten. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Myrthe Kousemaker, Teamleider Auris De Weerklank, via m.kousemaker@auris.nl, of via (071) 5765149.

Solliciteer