Leraar (0,1 wtf)

“Wij zijn speciaal op zoek naar jou”

Gezocht: leraar die de ontwikkeling van onze leerlingen centraal stelt
We zijn op zoek naar een leraar. Eentje die – wat ons betreft – het nieuwe schooljaar 2019-2020 direct aan het werk kan in groep 6, 7 of 8. Als leraar ben je altijd op zoek naar het juiste pedagogische klimaat om maatwerk te leveren voor jouw leerlingen. Deze inzichten deel je met collega’s. En collega’s delen die van hen met jou. Zo worden we samen beter en verzilveren we kansen om leerlingen te laten ontwikkelen.

Heb jij deze ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken.

Jij:

  • hebt een pabodiploma, bij voorkeur aangevuld met een master Educational Needs,
  • weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen,
  • staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan,
  • werkt graag samen met collega’s, ook bij naschoolse activiteiten,
  • en bent iemand die met durf en doorzettingsvermogen, doelgericht en deskundig werkt om het beste in leerlingen naar boven te halen.

Concreet gaat het om een baan van 1 wtf, van 1 augustus 2019 tot en met 31 juli 2020 op De Ommezwaai in Arnhem. Als leraar ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal L10 of L11 en werk je volgens de cao primair onderwijs.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals

De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en stakeholders. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Liesbeth Smallegange, directeur van De Ommezwaai. Meer informatie?

Kijk op www.ommezwaai-arnhem.nl of bel met Liesbeth op 06 – 30 56 23 61.

Reacties kunnen worden ingezonden tot en met zondag 9 juni 2019. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 14 juni 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 19-088.

Over De Ommezwaai
Het doel op De Ommezwaai: vaardige, aardige en waardige mensen.

Wij bieden speciaal onderwijs aan leerlingen van 4 tot 14 jaar met zeer moeilijk verstaanbaar gedrag. Dat gedrag willen wij verstaan. We zetten ons vol enthousiasme in om hun leerproces positief te beïnvloeden. Daarom is ons onderwijs ook doorlopend in ontwikkeling. Elke dag zoeken we nieuwe kansen om leerlingen uit te dagen en te begeleiden in hun cognitieve ontwikkeling, persoonsvorming en socialisatie. We hebben een deskundig team met durf en doorzettingsvermogen dat een duidelijk doel voor ogen heeft: de ontplooiing van leerlingen tot vaardige, aardige en waardige mensen.

Solliciteer