KWCC 2122 manager bedrijfsvoering in Dongen

Kwadrant scholengroep bestaat uit het Cambreur College in Dongen en het Hanze College in Oosterhout (NB). De scholengroep is onderdeel van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs. Het Kwadrant keurmerk beschrijft het onderwijs dat we willen verzorgen als volgt:
we staan middenin de samenleving, ons onderwijs is toekomstbestendig, we stimuleren ondernemerschap en we leveren kwaliteit.

De Kwadrant staf heeft als taak het ontzorgen van beide directies door hen in een aantal grote processen te ondersteunen door middel van expertise en advies/klankbord zijn.

Voor de Kwadrant staf zoeken wij m.i.v. 1 augustus aanstaande een:

Manager bedrijfsvoering m/v 1,0 fte

Schaal 12 CAO VO
Aanstelling voor bepaalde tijd t/m 31 juli 2023 met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

De manager bedrijfsvoering levert een bijdrage aan de ontwikkeling en vertaling van strategisch beleid op economisch- en administratief gebied, draagt zorg voor de planning en control, is belast met de inrichting van de administratieve organisatie van de scholen, geeft sturing aan de OOP-processen binnen de staf, geeft integraal leiding aan de betrokken OOP-medewerkers
(leerlingenadministratie/Magisterbeheer, ICT, rooster, leermiddelen en inkoop) en functioneel aan de financieel-administratieve medewerker.

Voor een uitgebreidere profielschets met functie eisen kunt u contact opnemen met mevrouw Sandra Bekkers, beleidsmedewerker P&O (sbekkers@kwadrant-sgr.nl). Het schoolplan (inclusief een animatiefilmpje) vindt u op: https://kwadrant-sgr.nl/.

Reacties op deze vacature kunnen alleen via e-mail worden verzonden aan de rector, mevrouw Nynke Gerritsma (dvdmei@kwadrant-sgr.nl).De sluitingsdatum is 18 maart 2022; de eerste gesprekken staan gepland in de week van 28 maart aanstaande.

De vacature wordt gelijktijdig intern (binnen OMO) als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben OMO kandidaten voorrang voor benoeming.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer