HR Manager in Bladel (Noord-Brabant)

Op zoek naar een nieuwe stap in jouw HR-loopbaan? In een organisatie waar ‘jezelf thuis voelen’ de basis van het werken is? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken.

Wij zoeken
Voor onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven HR manager. Samen met de HR medewerker lever je bijdragen aan de ontwikkeling, professionalisering en inrichting van het HRM-beleid van de school. Dit vanuit onze missie: Voel je thuis!
 
Je bent een belangrijke sparringpartner en adviseur voor de schoolleiding op de verschillende strategische HR-thema’s (SHRM). Je vertaalt het strategisch kader van de school naar het SHRM-beleid. Vanuit een helikopterview weet je HR-vraagstukken om te zetten
naar tactisch en operationeel niveau. Hierbij houd je rekening met de verschillende belangen.
 
Belangrijke SHRM-thema’s zijn;

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Strategische personeelsplanning
  • Professionalisering
  • Werkverdelingsbeleid

Je hebt een coördinerende rol bij projecten en bewaakt het proces van de uitvoering van het integrale HRM beleid. Je adviseert leidinggevenden bij de uitvoering van het HRM-beleid, ondersteunt hen en de schoolleiding bij complexe HR-vraagstukken.
Je volgt ontwikkelingen binnen het onderwijs, binnen wet- en regelgeving en het HR-vakgebied en zet deze om naar visie en beleid voor de school. Ook ben je contactpersoon voor verschillende externe partijen en werk je samen met P&O collega’s van de ORION-scholen
(samenwerkingsverband).
 
 

Jij bent
Je bent een HR-generalist, met jouw brede HR-expertise en persoonlijkheid weet je de verbinding te leggen tussen beleid en uitvoering en draagvlak te creëren op alle niveaus. Je bent authentiek, proactief en positief kritisch en hebt een hands-on-mentaliteit.
 
Verder:
·                Afgeronde opleiding op het gebied van HRM (HBO+/WO)
·                Ervaring in een vergelijkbare functie
·                Goede adviesvaardigheden
·                Analytisch denkvermogen
·                Goede communicatieve vaardigheden
·                Kennis van en ervaring met (voortgezet) onderwijs is een pré
 
 

Wij bieden
Een professionele en collegiale werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om met jouw expertise het HRM-beleid verder te ontwikkelen dit vanuit onze missie Voel je thuis!
 
Verder:

  • Arbeidsvoorwaarden conform cao VO
  • Collectieve regelingen
  • Volop mogelijkheden tot ontwikkeling & professionalisering 

Het gaat om een tijdelijk contract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 12 (€2.894,00 tot €5.784,00 bruto bij 1,0 fte).
 

Solliciteer