Docent Muziek (0,8 – 1,0 wtf) in Arnhem

BRIANT COLLEGE IS OP ZOEK NAAR EEN SPECIALE MUZIEKDOCENT! (0,8 – 1,0 WTF)

Briant College in Arnhem is op zoek naar een nieuwe collega voor een nieuw op te zetten muziekrichting voor de onderbouw. We zoeken een muziekvirtuoos die onze leerlingen helpt hun eigen creativiteit en eigen talent te ontdekken in instrumenten, beeld en geluid, diverse muziekstromingen, social media en ict . Iemand die het leuk vindt om mee te werken aan een toekomstige netwerkschool en die zich herkent in onze visie!

Al enkele jaren staat Gepersonaliseerd Leren binnen onze school centraal. Binnen nu en vier jaar willen wij een netwerkschool zijn met een nieuwe onderwijsinrichting. Met uitstroom naar vervolgonderwijs en naar arbeid. Een school die in de maatschappij staat en waar de maatschappij binnen de school is. De reden? Onze jongeren verlangen naar:

 • Regisseur worden van hun eigen leerproces én leven.
 • Het ontdekken van nieuwe werelden; aanboren van talent en passie.
 • Een volwaardige plek en acceptatie in de maatschappij.

Onze visie sluit hier op aan: “De leerling wordt uitgedaagd om stap voor stap de verantwoordelijkheid (het eigenaarschap) te nemen voor zijn talentenontwikkeling en het leren van vaardigheden voor zijn leven, zodat hij goed voorbereid is op een volwaardige plek in de maatschappij. Wij coachen iedere leerling in zijn eigen traject bij het behalen van zijn persoonlijke doelen.”

Onze passie is groot en we kunnen natuurlijk veel over ons vertellen maar beelden zeggen meer dan woorden, dus check snel ons YouTube kanaal, onze website of onze social mediakanalen als je meer wilt weten. De school is onderdeel van De Onderwijsspecialisten.

Word jij onze nieuwe collega?
Expertise en enthousiasme voor het vak zit iedere Onderwijsspecialist in de genen: wij willen elke leerling laten groeien. Is dit ook jouw ambitie? Check dan onderstaande punten en oordeel zelf: is er een match of niet?

Dit is waar je het voor doet

 • Onze jongeren leren eigen verantwoordelijk en eigenaarschap te nemen.
 • Vertrouwen tussen jou en de jongeren. Jij begeleidt hen in hun ontwikkeling zodat ze straks gelijkwaardige kansen in de maatschappij hebben.
 • Je ziet talenten en uitdagingen als ontwikkeling en niet als een belemmering.
 • Er heerst een cultuur waarin waarderend coachen een hoofdrol krijgt.
 • Je mag een nieuwe muziek-onderwijsinrichting ontwikkelen.
 • Er is waardering voor jouw inbreng over drijfveren, doelen en manieren om onze ambitieuze toekomst waar te maken.

Dit breng je mee

 • Je hebt een pabo diploma of een 2e-graads afgeronde opleiding (of je bent in de afrondende fase van je opleiding).
 • Je hebt een (bijna )afgeronde muziekopleiding of je bent professioneel muzikant met passie voor onderwijs en bent bereid om een bevoegdheid te halen.
 • Je staat stevig in je schoen en hebt je rugzak vol met (vooral) pedagogische bagage en relativeringsvermogen.
 • Je hebt zichtbaar plezier in werken met jongeren bij het wie het leren niet vanzelf gaat en elke keer eerst gaat voor connectie en dan voor correctie.
 • Je bent zelfstandig, proactief, flexibel, oplossingsgericht, durft te experimenteren en je bent bovenal bereidt om steeds mee te blijven groeien met onze ambitie.
 • Je zorgt voor een fijn leerklimaat. Je bent persoonlijk en betrokken en laat onze jongeren in hun eigen tempo groeien.
 • Je hebt een leuke persoonlijkheid met een positieve inslag en een goed gevoel voor humor.

Ons aanbod
Een aanstelling van 32 tot 40 uur voor een jaar. Bij goed functioneren bieden wij je graag een vast contract aan. Je collega’s ontvangen je met open armen en werken graag met je samen.

Stap je aan boord? Dan bieden we je een salaris in schaal L10 of L11, afhankelijk van je kennis en ervaring. Je werkt volgens de cao po. Je krijgt bovendien alle ruimte om verder te leren: we bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

Solliciteren?
Ben jij de collega die we zoeken? Verras ons dan vandaag nog of uiterlijk 17 juni 2021 met je sollicitatiebrief en cv door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken! Je kunt je brief richten aan Harald Hentenaar, directeur. Heb je nog vragen? Harald beantwoordt ze graag. Je kunt hem bereiken op 026 – 38 40 300.

Bij gelijke geschiktheid heeft een medewerker van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband voorrang. Wij werven graag onze eigen kandidaat. Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM.

Referentienummer: 21-095

Werkweek
0,8 – 1,0 FTE

Over Briant College
Wie zijn De Onderwijsspecialisten?
Bij De Onderwijsspecialisten hebben we hart voor leerlingen met speciale behoeften. Wij willen dat ieder kind kan groeien. Daarom hebben we aandacht en tijd voor al onze leerlingen. Ons onderwijs stemmen we af op wat zij nodig hebben. Daarvoor verlaten we regelmatig de gebaande paden.

En hoewel ieder kind zijn eigen behoeftes heeft, is ons onderwijs altijd gericht op groei en ontwikkeling. Voor onze leerlingen, maar ook voor de leraren. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een uitgebreid opleidings- en scholingsaanbod. Je krijgt alle steun en hulp die je nodig hebt om elke dag weer een beetje beter te worden in je vak. Vanuit je collega’s én vanuit de organisatie.

Want onderwijs geven we bij De Onderwijsspecialisten samen. Met z’n allen vinden we telkens weer nieuwe oplossingen om onze leerlingen vooruit te helpen. Dat vraag creativiteit, want in het speciaal onderwijs gaan dingen vaak nét even anders dan anders. Pittig? Soms wel. Maar je staat er nooit alleen voor.

Binnen De Onderwijsspecialisten gaan we in alles wat we doen terug naar de kern: onze leerlingen. We dagen medewerkers in alle lagen van de organisatie uit om los te komen van bureaucratie en systeemdenken, en te kijken naar wat hier en nu en in toekomst nodig is om het verschil te maken voor en met onze leerlingen. Nieuwsgierig? Meer informatie vind je op www.deonderwijsspecialisten.nl/werken-bij.

Solliciteer