Teamleider onderbouw havo en vwo

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een onderwijskundige visie waarbij uitdagingen worden aangegaan om het onderwijs met en voor de leerlingen te optimaliseren. Aandacht voor het leerproces, de leerinhoud en het welbevinden van de leerling staat centraal. Voor het team onderbouw havo/vwo zoeken wij een teamleider (m/v) met een heldere en innoverende onderwijskundige visie. Een onderwijsbevoegdheid is een vereiste. Daarnaast verwachten wij dat diegene een echte teambuilder is, hart heeft voor leerlingen en voor collega’s, innoverend en inspirerend is. Hij/zij draagt zorg voor de onderwijsuitvoering en ontwikkeling van onderwijsbeleid, samen met collega teamleiders en de onderwijsdirecteur. Resultaatgericht werken en operationele aansturing van het team behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Read more

Coördinator PSA

Ter versterking van het PSA-team zijn wij per direct op zoek naar een daadkrachtige coördinator PSA voor minimaal 0,8 fte, die verantwoordelijk is voor het managen van de personeels- en salarisadministratie zodat een efficiënte, correcte en tijdige controle en verwerking van personeels- en salarisgegevens gerealiseerd wordt.

Read more

Integraal locatieleider (V)S)

Vacature integraal locatieleider (V)SO
Onderwijsexpertise de Wijnberg SO-VSO is op korte termijn op zoek naar een integraal locatieleider die de samenwerking – binnen voornamelijk het VSO – zowel intern als extern vorm en inhoud geeft.

Geef je graag integraal leiding en sturing aan een groep enthousiaste professionals? Ben je creatief in het vinden van nieuwe oplossingen? Voel jij je verantwoordelijk voor een kwalitatief goed onderwijs-zorgaanbod? Ben je ontwikkelingsgericht en zie je uitdagingen in het ontwikkelen van beleid en het bijdragen aan professionaliseringsactiviteiten? Heb je feeling met het VSO en spreekt deze specialistische doelgroep jou aan? Dan komen we graag met jou in contact!

Organisatieprofiel
Uit ons motto ‘de Wijnberg: dat zijn wij!’ spreekt onze verbondenheid met mensen, groot en klein, én onze trots!
Onderwijsexpertise de Wijnberg biedt, vanuit vier locaties in Noord- en Midden-Limburg, passend SO- en VSO-onderwijs aan kinderen en jongeren met een ernstig disharmonisch ontwikkelingsprofiel. Het gaat hierbij om leerlingen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar die een behandelrelatie hebben met de Mutsaersstichting. Dagelijks staat een team van professionals klaar om alle kinderen en jongeren in een specialistische, (ortho)pedagogisch veilige situatie, die vaardigheden te laten verwerven die hen optimaal in staat zullen stellen om samen met anderen in onze samenleving te kunnen functioneren.

Functie-eisen
• Bij voorkeur relevante werkervaring in een leidinggevende functie in het voortgezet (speciaal) onderwijs;
• Aanvullende scholing op het gebied van leiderschap en management of bereid deze te volgen;
• HBO+ denk- en werkniveau, met brede theoretische en praktische expertise van (de ontwikkelingen in) het voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en jeugdzorg;
• Kennis van de ontwikkelingen rondom passend onderwijs en de transitie jeugdzorg.
Procedure
Het betreft een functie voor bepaalde tijd – met uitzicht op een vast dienstverband – maximaal 0,95 fte, streefdatum 1 november 2017.
Indien jij geïnteresseerd en bij voorkeur aantoonbaar gekwalificeerd bent voor deze functie, verzoeken wij je voor 17 september 2017 te reageren. Stuur jouw motivatie en CV aan de benoemingsadviescommissie via vacature@dewijnberg.nl

Gesprekken
Wanneer wij voldoende aansluiting zien in jouw profiel nodigen we je graag uit voor een gesprek. We voeren gesprekken in twee rondes. Deze zijn als volgt gepland:
• De eerste gespreksronde, met een algemene kennismaking, vindt plaats op donderdag 21 september 2017;
• Een eventuele tweede gespreksronde, met een verdiepte kennismaking, vindt plaats op dinsdag 26 september 2017.
Benoemingsadviescommissie
De benoemingsadviescommissie bestaat in de eerste gespreksronde uit een vertegenwoordiging namens het integraal managementteam en een afvaardiging vanuit de PMR. In de tweede ronde wordt deze aangevuld met onderwijzend- en onderwijsondersteunend personeel.
Functieprofiel
Deze vacature en het functieprofiel is te raadplegen via onze website www.dewijnberg.nl
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
Voor meer informatie zie onze website of neem contact op met Monique Hopman – locatieleider – via het secretariaat van de Wijnberg 077-3217650.

Read more