Staffunctionaris Onderwijs

In deze veelzijdige functie werk je nauw samen met je collega-staffunctionarisonderwijs. Je geeft vorm aan onderwijskundig beleid bijvoorbeeld als het gaat om onderwerpen als 10-14 onderwijs, IKC, povo of wetenschap en techniek. Daarnaast pak je met jouw hands-on mentaliteit ook een aantal meer operationele taken op. Specifiek aandachtsgebied in deze functie is het gebruik van ICT in het onderwijs.
Je bent een stevige gesprekspartner voor onze scholen en het managementteam als het gaat om ontwikkelingen en innovatie op onderwijskundig gebied. Je bent daarom op de hoogte van relevante onderwijskundige trends en bent in staat deze te vertalen naar onderwijskundig beleid dat past binnen ons Strategisch Beleidsplan De Leerling blinkt uit.
Je neemt deel aan verschillende in- en externe netwerken en kennisgroepen en bent aanspreekpunt voor het Icoach-netwerk, waarin kennis op het gebied van onderwijs en ICT wordt uitgewisseld.

Read more

Schoolleider

Ben jij een toegankelijke schoolleider die ‘s ochtends bij de deur staat en leerlingen en ouders ‘goedemorgen’ wenst? Heb jij het in je om de positieve naam van onze school verder uit te dragen? Wil jij de ingezette koers en ontwikkelingen binnen de school verder doorzetten en borgen? Weet jij
als lid en leider van het team de goede werksfeer vast te houden? Solliciteer dan nu op de functie van schoolleider op de St. Jan de Doperschool!

Read more