Afdelingsleider Brugklas

De afdelingsleider op ISW Hoogeland is integraal verantwoordelijk voor het onderwijs, de organisatie, het docententeam en de leerlingen van de afdeling. Het docententeam bestaat uit ongeveer 25 collega’s per afdelingsleider. Met deze collega’s voert de afdelingsleider o.a. het startgesprek en ontwikkelgesprek. Daarnaast houdt de afdelingsleider de planning van het jaar goed in de gaten om de organisatie binnen de afdeling goed te laten verlopen.

Read more

Afdelingsleider HAVO

Wij zoeken een afdelingsleider die het maximale uit leerlingen en collega’s wil halen. Een afdelingsleider die van aanpakken weet en als meewerkend voorman/vrouw midden in de school staat. Contactueel sterk, duidelijk, doortastend en met een groot verbindend vermogen. Maar bovenal een collega die met passie en begrip voor de eigenheid van de havoleerlingen in het onderwijs werkzaam wil zijn.

Read more

Teamleider mavo onderbouw

ISW Sweelincklaan is op zoek naar een betrokken en inspirerende teamleider mavo onderbouw. Een inhoudelijk, authentiek schoolleider met lef, die wil groeien in persoonlijk leiderschap. Een ‘vakman’[1] die het onderwijskundig concept en de ingezette ontwikkelingen van ISW Sweelincklaan omarmt en doorontwikkelt. Een stevige en toegankelijke persoonlijkheid, die optimale onderwijsresultaten weet te realiseren in samenspraak en samenwerking met de collega’s. Iemand met oog voor de mens in de organisatie. Een teamleider die affiniteit heeft met het voortgezet onderwijs in het algemeen en de mavo in het bijzonder. Een minimaal tweedegraads bevoegdheid en een academisch werk- en denkniveau zijn voorwaardelijk.

Read more

Afdelingsleider HAVO

De afdelingsleider op ISW Hoogeland is integraal verantwoordelijk voor het onderwijs, organisatie, docententeam en de leerlingen van de afdeling. Het docententeam bestaat uit ongeveer 25 collega’s. Met deze collega’s voert de afdelingsleider o.a. het startgesprek en ontwikkelgesprek. Daarnaast houdt de afdelingsleider de planning van het jaar goed in de gaten om de organisatie binnen de afdeling goed te laten verlopen.

Read more