Directeur Montessorischool-Centrum Hilversum

Per 1 augustus 2019 zoekt Montessorischool-Centrum in Hilversum een nieuwe directeur.
Vernieuwend – Verbindend – Communicatief – Daadkrachtig

Wie zijn wij?
Montessorischool-Centrum hoort samen met Montessorischool-Zuid tot de Stichting Hilversumse Montessorischolen. Montessorischool-Centrum is een school met een open en prettige werksfeer waar een enthousiast, professioneel, samenwerkend team van 29 professionals samen werkt aan goed en vernieuwend onderwijs. Er wordt lesgegeven aan een kleine 400 leerlingen die verdeeld zijn over 15 groepen met 3 jaargroepen per klas.

Wie zoeken wij ?
Een stevige ambitieuze persoonlijkheid die vanuit een gezamenlijke visie de school verder ontwikkelt, met enthousiasme voor het Montessorionderwijs. Communicatief en relationeel sterk, planmatig en daadkrachtig, met oog voor kwaliteit en een hart voor mensen. Meer informatie over de school, de functie-eisen en de sollicitatieprocedure vind je tevens op de schoolwebsite www.montessorischool-centrum.nl

Read more

Medewerker Onderwijsontwikkeling

Als medewerker Onderwijsontwikkeling ga je aan de slag met het (laten)ontwikkelen van erkende HBO- en Master-opleidingen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de opleidingen voldoen aan de kwaliteitseisen. Aan de hand van een projectplanning houd je je bezig met het ontwikkelen van lesmateriaal en examens.

Read more

Locatiedirecteur Klimopschool

De locatiedirecteur heeft twee kerntaken:
• onderwijskundig leiderschap;
• dagelijkse leiding van de locatie.
De locatiedirecteur heeft twee kerntaken:
• onderwijskundig leiderschap;
• dagelijkse leiding van de locatie.
De Klimopschool zoekt een locatiedirecteur met onderwijskundig leiderschap en heeft dagelijkse leiding van de locatie

Read more