Bestuurder Petje af Steenwijkerland

Als bestuurder van Petje af Steenwijkerland draag je samen met je medebestuursleden bij aan gelijke kansen voor kinderen door het Petje af-programma in Steenwijkerland te organiseren. Daarmee ben je eindverantwoordelijk, stel je de begroting en jaarrekening op, zorg je voor voldoende inkomsten ten behoeve van de continuïteit en groei van Petje af Steenwijkerland, oefen je een aantal specifieke bevoegdheden uit en bouw je aan een lokaal netwerk van belanghebbenden. Het bestuur houdt toezicht op en begeleidt de locatiemanager die zorgt voor alle organisatorische zaken die nodig zijn om Petje af een succes te laten zijn.

Read more

Manager Bedrijfsvoering

Je bent een leidinggevende ‘nieuwe stijl’ die beschikt over coachende vaardigheden en weet hoe hij mensen in zijn kracht kan zetten. Je kunt jouw eigen visie goed afstemmen op de visie van de school en weet je team op enthousiaste wijze naar goede resultaten te brengen. 

Read more

Directeur Stafbureau

Het stafbureau heeft een tweeledige rol. De staf ondersteunt de schoolleider als integraal eindverantwoordelijke voor de school en de staf ondersteunt het CvB als bestuurlijk integraal eindverantwoordelijke voor de stichting. Daarmee wordt indirect het uiteindelijke doel van Meerwegen ondersteund: het beste onderwijs voor onze leerlingen.

Read more