Directeur OBS De Mienskip

OBS de Mienskip zoekt een nieuwe directeur! 

“De Mienskip” Buitenpost is de school waar “mienskiplik” (gezamenlijk) gewerkt wordt met leerlingen, leerkrachten en ouders aan kwalitatief hoogwaardig excellent onderwijs in een veilige, gezonde, innovatieve, inspirerende leeromgeving. 

De directeur die wij zoeken is: 
Mienskiplik – Je bent een enthousiaste verbinder, die trots is op de school en vanuit energie en ondernemerszin in relatie staat tot de omgeving. Je weet de school positief in de mienskip te profileren. 

Visionair – Je bent vernieuwend, denkt toekomstgericht en weet samen met het team de juiste koers te bepalen voor de school. Vanuit die visie ben je in staat om mensen te inspireren op inhoud en met het team blijvend voor excellent onderwijs te zorgen.
 
Kompas – Je bent in staat om daadkrachtig, vanuit verbinding, besluiten te nemen die dienend zijn aan de visie van de school. Kansen die hierbij aansluiten grijp je aan. Je weet de goede focus te vinden en de kwaliteit te bewaken. 

Betrokken – Je bent betrokken bij de collega’s, kinderen en ouders. Je hebt oog voor talent, kwaliteit en expertise van mensen en bent in staat hen op een positieve manier uit te dagen en deze talenten binnen de school in te zetten. 

Wij bieden:  

  • een school met een dynamisch, enthousiast team  
  • een boeiende en ambitieuze organisatie  
  • betrokken ouders  
  • ondersteuning vanuit het ROOBOL-kantoor  
  • een DB-functie
  • een betrekkingsomvang van 1.0 FTE (minder bespreekbaar).

Stichting ROOBOL 
OBS de Mienskip is onderdeel van Stichting ROOBOL, een stichting voor openbaar onderwijs in de regio Noordoost Friesland. Meer dan 190 leerkrachten halen elke dag het beste uit kinderen. De stichting is volop in beweging, met oog voor talenten, passend onderwijs en 21e eeuwse vaardigheden. Stichting
ROOBOL geeft volop ruimte aan eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Naast directeur van OBS de Mienskip ben je ook lid van een team enthousiaste directeuren. Je werkt met hen samen aan de uitvoering van het strategisch beleid van de stichting. 

Solliciteer