Directeur (0,8 – 1,0 wtf) in Arnhem

Speciaal op zoek naar een directeur als jij!

Gezocht: een inspirerende en toegankelijke directeur die hart heeft voor leerlingen met speciale behoeften en het team eigen regie laat nemen (0,8 – 1,0 wtf.)

We zijn op zoek naar een inspirerende directeur die zich elke dag weer inzet voor onze leerlingen van het speciaal onderwijs. Leerlingen met een eigen speciale behoefte aan onderwijsondersteuning. Als directeur wil je verantwoordelijk zijn voor een kwalitatief hoogwaardig onderwijsaanbod. Je bent betrokken, daadkrachtig en toegankelijk en weet je aan de school en alle betrokkenen te verbinden.Tevens lever je een bijdrage aan de bijeenkomsten van de Onderwijsspecialisten breed.

We zijn op zoek naar een leidinggevende met een coachende stijl, die professionele ruimte geeft aan collega’s. Binnen een dynamische omgeving weet je de belangen van leerlingen, ouders, teamleden, netwerkpartners en collega-scholen te verbinden. Daarbij ben je integraal verantwoordelijk voor het meerjarenbeleid op school als het gaat om onderwijsinhoud, kwaliteitszorg, personeel, financiën en organisatie. Je vertegenwoordigt het speciaal onderwijs van Mariëndael in Doetinchem op een verbindende en krachtige wijze binnen en buiten onze organisatie. Misschien ben jij dit wel! Dan is het fijn om wat meer te weten over de school. We geven je een kort inkijkje.

Mariëndael: Ambitieus in een vriendelijke, rustige leeromgeving
Wij geven speciaal onderwijs aan leerlingen van 4 tot 12 jaar, met een lichamelijke of meervoudige beperking of leerlingen die te maken hebben met een langdurige ziekte. Onze school is kleinschalig en we zijn ambitieus: we zorgen dat onze leerlingen zo ver mogelijk komen in het leven. Dat doen we in een vriendelijke, rustige leeromgeving, waarbij we ook veel aandacht hebben voor lichamelijk en emotioneel welbevinden. Een multidisciplinaire aanpak is voor ons de standaard. We werken nauw samen met partners in zorg en revalidatie. We werken nauw samen met SAM (speciaal basisonderwijs) zodat we passende arrangementen kunnen bieden. Kijk voor meer informatie op https://doetinchem.mariendael.nl. De school is onderdeel van De Onderwijsspecialisten.

Word jij directeur op Mariëndael Doetinchem?
Spreekt deze uitdaging je aan én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij degene die we zoeken.

Jij:

  • hebt een schoolleidersopleiding afgerond of bent bereid deze te volgen,
  • onderschrijft en stimuleert de teamvisie op toekomstgericht onderwijs en draagt bij aan de implementatie hiervan,
  • kunt onze strategische visie planmatig omzetten in tactische en operationele plannen en deze borgen,
  • hebt oog voor de talenten en kwaliteiten van de medewerkers en leerlingen,
  • kunt ontwikkel- en aandachtspunten actief omzetten in concrete acties,
  • hebt lef, empathie, gevoel voor humor en een onderzoekende en ondernemende houding,
  • bent een coach die de medewerkers stimuleert, ondersteunt en vertrouwen geeft,
  • bent een verbinder die mensen inspireert en motiveert samen te werken,
  • en bent resultaatgericht, daadkracht, creatief, weet te relativeren en staat stevig in je schoenen.

Ons aanbod
Een aanstelling van 32-40 uur vanaf 1 september 2021 voor een jaar. Bij goed functioneren, bieden we je graag een vast contract aan. Je collega’s ontvangen je met open armen en werken graag met je samen.

Stap je aan boord? Dan bieden we je een salaris in schaal D13, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je werkt volgens de cao po. Je krijgt bovendien alle ruimte om verder te leren: we bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

Solliciteren
Ben jij de collega die we zoeken? Verras ons dan vandaag nog (of uiterlijk 20 juni 2021) met je sollicitatiebrief en cv door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken! Je kunt je brief richten aan Istry Tangelder, voorzitter MR. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 28 juni 2021. Heb je nog vragen? Istry beantwoordt ze graag. Je kunt haar bereiken na 14.30 uur op telefoonnummer 0314-33 12 66.

Bij gelijke geschiktheid heeft een medewerker van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband voorrang. Wij werven graag onze eigen kandidaat. Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM.

Referentienummer: 21-086

Werkweek
0,8 – 1,0 FTE

Over Mariëndael Doetinchem
Wie zijn De Onderwijsspecialisten?
Bij De Onderwijsspecialisten hebben we hart voor leerlingen met speciale behoeften. Wij willen dat ieder kind kan groeien. Daarom hebben we aandacht en tijd voor al onze leerlingen. Ons onderwijs stemmen we af op wat zij nodig hebben. Daarvoor verlaten we regelmatig de gebaande paden.

En hoewel ieder kind zijn eigen behoeftes heeft, is ons onderwijs altijd gericht op groei en ontwikkeling. Voor onze leerlingen, maar ook voor de leraren. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een uitgebreid opleidings- en scholingsaanbod. Je krijgt alle steun en hulp die je nodig hebt om elke dag weer een beetje beter te worden in je vak. Vanuit je collega’s én vanuit de organisatie.

Want onderwijs geven we bij De Onderwijsspecialisten samen. Met z’n allen vinden we telkens weer nieuwe oplossingen om onze leerlingen vooruit te helpen. Dat vraag creativiteit, want in het speciaal onderwijs gaan dingen vaak nét even anders dan anders. Pittig? Soms wel. Maar je staat er nooit alleen voor.

Binnen De Onderwijsspecialisten gaan we in alles wat we doen terug naar de kern: onze leerlingen. We dagen medewerkers in alle lagen van de organisatie uit om los te komen van bureaucratie en systeemdenken, en te kijken naar wat hier en nu en in toekomst nodig is om het verschil te maken voor en met onze leerlingen. Nieuwsgierig? Meer informatie vind je op www.deonderwijsspecialisten.nl/werken-bij.

Solliciteer