Coördinator Onderwijsondersteuning in Naarden

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collegas verspreid over onze 53 schoollocaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij. Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met themas die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collegas en de regio. Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf? Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst!

Coördinator Onderwijsondersteuning

“Je ontwikkelt meer bij Yuverta”

Yuverta vmbo Naarden is een kleine, maar groeiende vmbo school, met groene praktijkvakken. Dit schooljaar hebben we ruim 400 leerlingen. Al onze leerlingen krijgen wekelijks een gesprek met hun coach, waarin de ontwikkeling van de leerling centraal staat. Daarnaast vormen de coaches van een leerjaar samen een kernteam, dat gezamenlijk vorm geeft aan het onderwijs voor dat leerjaar. We geven les in een prachtig gebouw dat sinds 2019 in gebruik is en de sfeer op school is heel goed. Dat vinden onze docenten, maar ook onze leerlingen beamen dat.

Ons vmbo is, zoals eerder al gezegd, kleinschalig, maar heeft wel een grote organisatie achter zich staan. Wij zijn namelijk onderdeel van Yuverta, de grootste Europese vmbo- en mbo-opleider in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier.

Voor deze locatie zijn we op zoek naar een enthousiaste, proactieve en zelfstandige coördinator onderwijsondersteuning voor 0,6 fte. Eventueel kan de functie worden aangevuld tot 1,0 fte waarbij er lesgevende taken zullen worden toegevoegd aan het takenpakket.

Als coördinator onderwijsondersteuning coördineer je de ondersteuning voor onze leerlingen. Je werkt vanuit het team ondersteuning nauw samen met vier ondersteuningsexpert (eentje per leerjaar) en een orthopedagoog. Hier heb je regelmatig gesprekken mee, om de voortgang van de ondersteuning in de leerjaren in de gaten te houden. Daarnaast heb je regelmatig contact met externen, zoals leerplicht/RMC, schoolarts, gemeente, etc. Ook ben je het aanspreekpunt voor de leerlingen die vanuit zij-instroom bij ons worden aangemeld.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in staat om creatief en flexibel in maatwerkoplossingen te denken.
 • Je denkt in mogelijkheden.
 • Je kan zelfstandig werken.
 • Je bent in staat om goed te kunnen schakelen tussen diverse werkzaamheden.
 • Je staat stevig in je schoenen en bent daadkrachtig.
 • Je bent in staat om met verschillende mensen te werken.
 • Je bent in staat om overzicht aan te brengen en te behouden.
 • Je hebt een relevante opleiding gevolgd op minimaal hbo niveau.

Wat bieden wij

Bij ons verdien je een goed salaris, schaal 11. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • 13de maand;
 • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;
 • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website werkenbijyuverta.nl bij de betreffende vacature via de button direct solliciteren. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via werkenbijyuverta.nl te solliciteren en niet via een ander platform.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Voor inhoudelijke vragen, neem contact op met met Julia Wever, via j.wever@yuverta.nl. Voor algemene vragen over de sollicitatieprocedure, neem contact op met Coralie Gerstel, corporate recruiter, T: 06 – 18 59 54 67.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Werkweek
0,6 – 1,0 FTE

Solliciteer