Coördinator cursusadministratie in Dronten

Wat ga je doen?
Je werkt in een klein, decentraal georganiseerd team dat verantwoordelijk is voor een goede logistieke en administratieve ondersteuning van alle commerciële cursussen die de drie faculteiten van de hogeschool aanbieden. In het kader van Leven Lang Ontwikkelen (LLO) richt de hogeschool zich, naast het reguliere hbo onderwijs, in toenemende mate op cursorisch onderwijs. In het kader daarvan is er een nieuwe functie opengesteld, waarbij de nieuwe medewerker de uitdagende taak krijgt om de nu nog gedifferentieerde ondersteuning op één hogeschoolbrede lijn te brengen en de kwaliteit daarvan te borgen. In breder verband maak je deel uit van de dienst Onderwijs die de afdelingen Studentzaken, Stage & Afstuderen, Planning & Examinering, Financiën en Mediatheek omvat. De standplaats is, afhankelijk van de woonplaats; Almere, Dronten of Wageningen. De werkzaamheden en contacten met collega’s betreffen alle drie faculteiten, dus met enige regelmaat zul je op elke faculteit aanwezig zijn.

Onze nieuwe collega:

 • geeft richting aan het vormgeven van een hogeschoolbrede cursusadministratie;
 • bevordert de samenwerking en afstemming met de financiële, facilitaire en marketing afdeling en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de cursusondersteuning in het algemeen;
 • coördineert de werkzaamheden en stuurt de decentrale collega’s aan;
 • bewaakt de voortgang van de werkzaamheden van de afdeling;
 • fungeert als aanspreekpunt voor de inhoudelijke LLO-coördinatoren van de drie faculteiten;
 • is eerste aanspreekpunt voor klanten/cursisten en communiceert in overleg met LLO-coördinatoren proactief met cursisten en bedrijven over het cursusaanbod;
 • voert ook zelf alle relevante administratieve handelingen uit.

Wie ben jij?

 • je hebt aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
 • je hebt aantoonbare coördinerende kwaliteiten;
 • je bent klantgericht, proactief, accuraat en stressbestendig;
 • je bent communicatief vaardig, zowel mondeling (telefonisch) als schriftelijk in de Nederlandse en de Engelse taal;
 • je kunt goed werken in teamverband;
 • je hebt een commercieel dienstverlenende instelling.

Aeres Hogeschool
Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren ruim 4000 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.

Ons aanbod
Het uitdagende van werken bij Aeres Hogeschool is dat je met een team werkt aan de ontwikkeling van professionals in samenwerking met de sector waarvoor wij opleiden. Je krijgt ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aan de functie (volgens intern functiebouwwerk medewerker administratie E) is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 8 van de cao hbo (minimaal € 2.650,87 en maximaal € 3.549,29 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed.

Bij structurele vacatures wordt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep. Bij tijdelijke vacatures vindt benoeming plaats via onze payrollpartner.

Interesse?
Heb je vragen? Neem dan contact op met de heer Wim Pakkert, Manager dienst Onderwijs, via 088-020 58 88 of 06-22 77 08 59.
Enthousiast geworden? Reageer dan uiterlijk zondag 13 maart 2022 via de knop “Direct solliciteren” op deze webpagina. De gesprekken vinden plaats op donderdag 17 maart 2022.

In verband met de AVG wetgeving accepteren we alleen sollicitaties via onze website. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer