Bovenbouw coördinator in Amersfoort

Jij werkt graag in een enthousiast team dat elke dag nadenkt over het beste onderwijs voor de kinderen van onze school. Je wilt graag samen lessen voorbereiden, nadenken over wat nu écht werkt in de klas en samen met je collega’s verantwoordelijk
zijn voor de kwaliteit van het onderwijs. Daarnaast houd je van gezelligheid en vind je humor belangrijk. Dan is de Prins Willem Alexander, locatie Beekenstein de perfecte plek om te komen werken! 

Je beschikt over: 

  • een afgeronde Pabo-opleiding, je bent lesbevoegd;
  • een nieuwsgierige houding en de bereidheid om samen te leren;
  • verantwoordelijkheid en de ambitie om door te groeien.

Wij bieden je:

  • een plek in een bevlogen team met een leergierige groep 7;
  • collega’s met specialismen die voor alle vragen beschikbaar zijn;
  • een inwerktraject met begeleiding door een ervaren collega;
  • de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van (boven-) bouwcoördinator.

Het is al mogelijk om vanaf 1 dag per week (0,2 WTF) bij ons te komen werken. Laat ons dus weten hoeveel dagen per week jij graag wil werken. Op onze school is ruimte tot 0,6 WTF. Wil je graag 4 of 5 dagen per week werken dan ontwikkelen we een functie voor
jou in combinatie met een andere PCBO-school. 

Het salaris bedraagt maximaal €4.113,- bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelige verzekeringen, coaching en intervisie, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. 

Met onze 13 scholen en het bestuurskantoor zijn wij samen één enthousiaste werk- en leergemeenschap. Onze stichting stimuleert initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte in school-overstijgende netwerken.

Solliciteer