Beleidsmedewerker Onderwijs en Kwaliteit in Delft

Ben jij een actieve, collegiale en gedreven onderwijsprofessional? Heb je een hart voor de kwaliteit van onderwijs en heb je inzicht in belangrijke ontwikkelingen op dit gebied? Dan zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jou als onze nieuwe collega beleidsmedewerker
Onderwijs & Kwaliteit bij SCO Delft.

Wat ga je doen?
De beleidsmedewerker Onderwijs & Kwaliteit adviseert het bestuur over en ondersteunt de beleidsontwikkeling van de bij het bestuursbureau belegde beleidsthema’s op het terrein van onderwijs en kwaliteit. In deze rol werk je op stichtingsniveau mee aan de verbetering
en instandhouding van de kwaliteit van het onderwijs. Je bent scherp op relevante onderwijsontwikkelingen en weet deze in samenspraak met directie en bestuur te vertalen naar kansen voor onze scholen. Je adviseert het schoolmanagement bij de ontwikkeling van
nieuw beleid. Je biedt daarbij ondersteuning aan scholen in het Primair Onderwijs als het Voortgezet Onderwijs op het terrein van schoolontwikkeling, kwaliteitszorg en lokaal onderwijsbeleid. 

Wat vragen we van je?
● Je hebt HBO+/WO-niveau.
● Je bent klant-, kwaliteit en resultaatgericht.
● Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig (mondeling en schriftelijk), kun je goed samenwerken, maar ook leidinggeven aan projecten.
● Je hebt kennis van beleidsontwikkelingen op onderwijsgebied en de daarop van toepassing zijnde wet- en regelgeving en van de relaties daarvan met andere beleidsterreinen.
● Je hebt kennis van en inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen in relatie tot het onderwijsbeleid van de organisatie.
● Je hebt kennis van de beleidsterreinen van de scholen, van bestuurlijke verhoudingen alsmede van zich daarin afspelende ontwikkelingen.

Wat bieden wij je?
● Een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
● De functie is ingeschaald in schaal 12 cao VO (max. € 5699,- bij fulltime dienstverband of bij 1,0 fte).
● Afwisselende werkplekken (op het bestuursbureau, op de scholen en vanuit huis).
● Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering van 8,33%, bedrijfsfitnessregeling en een fietsplan.

Solliciteer