(Beleids)adviseur en controller leerling administratie in Rotterdam

Wij zijn op zoek naar een senior (beleids)adviseur en controller leerling administratie. Daarbij heb je te maken met de diverse onderwijstypen binnen SNZ, uiteenlopend van PRO-onderwijs tot en met gymnasium. Ook ISK-leerlingen maken deel uit van onze leerling populatie. In jouw rol als adviseur en controller bepaal je de kaders voor de leerling administraties op locaties en zie je toe op de naleving van deze kaders.

Het betreft een functie binnen de stafafdeling van SNZ, waar onder verantwoordelijkheid van de controller van SNZ, de focus ligt op:

  • – Het vertalen van onderwijskundige ontwikkelingen/wetswijzigingen naar de gevolgen voor de leerling administratie en dit afstemmen met zowel de schoolleiding als de medewerkers van de leerling administraties.
  • – Het ontwikkelen en implementeren van procedures voor de registratie en analyse van data van Magister.
  • – Het toezien op de naleving van deze procedures, waarbij de kwaliteit van de leerling administratie wordt getoetst en – indien noodzakelijk – maatregelen worden getroffen om de kwaliteit te verbeteren

Voor de volledige advertentie verwijzen wij naar de bijlage (bij Meesterbaan klik hiervoor op “direct solliciteren”)

Nadere informatie en solliciteren:
U kunt uw sollicitatie richten aan de mevrouw E. Schilt, controller SNZ, via mevrouw E. van Dijk, managementassistente, e-mailadres e.vandijk@snz.nl
 
Nog vragen? Stuur een mail naar mevrouw Schilt, e-mailadres e.schilt@snz.nl
 
De sluitingsdatum voor deze vacature is 6 maart a.s.
 
Voor informatie over onze scholengroep verwijzen wij u graag naar onze website www.snz.nl

Solliciteer