Assistent Controller (Onderwijs 0,8-1,0 wtf) in Arnhem

Speciaal op zoek naar een assistent controller als jij!

Gezocht: een enthousiaste en pro-actieve assistent controller (32 tot 40 uur).
Wil jij je verder ontwikkelen in het financiële vakgebied? Én wil jij werken bij een organisatie die belangrijk en mooi werk doet, en waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een assistent controller. Het is een brede functie waarin je veel kunt leren over het vak en van je collegas. Ze verwelkomen je met open armen en zijn nieuwsgierig naar jouw ideeën, advies en eigen initiatieven.

Wat ga je doen?

 • Samen met je collegas ben je verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages, analyses en begrotingen voor schooldirecteuren en bestuur.
 • Opstellen van overzichten en analyses rondom leerling administratie.
 • Zelfstandig ondersteunen bij accountantscontroles.
 • Registreren en controle op verantwoording van subsidies.
 • Verbeteringen signaleren en implementeren met betrekking tot de administratieve organisatie en financiële processen.
 • Ondersteunen bij diverse projecten zoals doorontwikkeling rapportages en implementaties nieuwe processen en systemen.

Ben jij net afgestudeerd of heb jij al enige werkervaring? Maar wil jij je verder ontwikkelen richting control? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dit doe je niet alleen. Samen met drie collegas van de afdeling Planning & Control ben je verantwoordelijk voor de financiële informatievoorziening.

Misschien ben jij dat wel! Dan is het fijn om wat meer te weten over De Onderwijsspecialisten. We geven je een kort inkijkje.

De Onderwijsspecialisten
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 28 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en stakeholders. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s om verder te komen.

Je komt te werken bij de afdeling Planning & Control. De afdeling bestaat uit een inkoopadviseur en twee controllers, waarvan één tevens hoofd.

Word jij assistent controller bij De Onderwijsspecialisten?
Expertise en enthousiasme voor het vak zit iedere Onderwijsspecialist in de genen: wij willen elke leerling laten groeien. Is dat ook jouw ambitie? Check dan onderstaande punten en oordeel zelf: is er een match of niet?

Dit is waar je het voor doet:

 • Volop ruimte voor eigen regie over je loopbaan: jij kiest en professionaliseert, De Onderwijsspecialisten denkt mee en faciliteert.
 • Waardering voor jouw inbreng over drijfveren, doelen en manieren om de ambitieuze toekomst waar te maken.

Dit breng je mee:

 • Minimaal (bijna) afgeronde hboopleiding in financiële richting.
 • Je bent cijfermatig goed onderlegd en hebt goede kennis van Microsoft Excel.
 • Je bent nieuwsgierig, flexibel, accuraat en resultaatgericht.
 • Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig en proactief te werk gaan.
 • Je werkt graag en enthousiast in een informele en ontwikkelingsgerichte organisatie.

Ons aanbod
Een aanstelling van 32 tot 40 uur per week voor de periode van één jaar. Bij goed functioneren bieden we je graag een vast contract aan. Je werkt vanuit de Ondersteunende dienst in Arnhem, afwisselend thuis en op kantoor.

Stap je aan boord? Dan bieden we je een salaris in schaal 9 (€ 2.591 – € 3.902), afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je werkt volgens de cao po. Dit betekent dat je 10,5 week vakantie per jaar hebt, een eindejaarsuitkering van 6,3 % ontvangt maar bovenal heb je erg leuke en gezellige collegas en een werkplek waar je veel gaat leren. We bieden je een heel goede leerschool met ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogrammas, zowel inhoudelijk als verbredend. Daarmee wordt je regisseur van je eigen loopbaan.

Solliciteren
Ben jij de collega die we zoeken? Verras ons dan uiterlijk 23 februari 2022 met je sollicitatiebrief en cv door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken! Je kunt je brief richten aan Corine van Mierlo, Hoofd afdeling Planning & Control. Heb je nog vragen? Corine beantwoordt ze graag. Je kunt haar bereiken op 026 – 352 88 02.

Bij gelijke geschiktheid heeft een medewerker van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband voorrang. Wij werven graag onze eigen kandidaat. Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM.

Werkweek
0.8 – 1.0 FTE

Solliciteer