Arbeidsmarktcommunicatie Adviseur 0.4FTE in Rotterdam

## Ben je toe aan een stap in jouw carrière? Pak deze kans en kom werken bij BOOR!

### Ons verhaal
Stichting BOOR staat voor kwaliteit in het onderwijs. Met ruim 3.800 medewerkers en zon 75 scholen dragen wij zorg voor (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Je werkt vanuit BOOR Services, het servicebureau die diensten aanbiedt voor alle scholen van stichting BOOR. Binnen BOOR Services zijn diverse expertisegebieden ondergebracht, waaronder Bestuur & beleid, Finance & control, HR, Huisvesting & facilitair, Inkoop & ICT en Onderwijskwaliteit. Als Arbeidsmarktcommunicatie adviseur werk je samen met het team BOOR Werkt op het mooie en moderne bestuurskantoor van BOOR Services (op 10 min. loopafstand van het Centraal Station). Met jouw inzet en expertise, maak je ontwikkeling en innovatie in het onderwijs mogelijk.

Deze functie maakt onderdeel uit van BOOR Werkt, een van de drie teams binnen de afdeling HR. BOOR Werkt houdt zich bezig met Leer-werk trajecten zoals zij instroom, Recruitment en de inzet van externen.

## Wij zijn opzoek naar een
## Arbeidsmarktcommunicatie adviseur voor 0,4 FTE

### De uitdaging
Je komt te werken in een team van 15 collegas die allemaal, vanuit verschillende rollen, een steentje bijdragen aan het werken en leren bij BOOR. Je geeft mede vorm en inhoud aan onze employer branding en arbeidsmarktcommunicatie in samenspraak met de afdeling Communicatie, externe specialisten en HR. Je werkt nauw samen om diverse campagnes en onze employer branding uit te rollen en uit te voeren. Met de recruiters verwerk je de arbeidsmarktcommunicatiestrategie in de werving voor diverse functies om zo de beste mensen uit de markt aan ons te verbinden. Je bent de spin in het web tussen communicatie, HR, externe specialisten & recruitment.

Je bent een aanpakker want de functie is zeer gewenst en welkom, maar ook nieuw. Je geeft deze samen met het team en inspirerende leidinggevenden vorm. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarlijkse planning voor de BOOR campagnes, het monitoren en waar nodig bijsturen ervan en het informeren van alle stakeholders. Jij bent een specialist op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmentmarketing. Projecten op het gebied van externe profilering, employer branding en samenwerking met bureaus pak je op en geven jou en dus jouw collegas enorm veel positieve energie.
Zo krijg je de ruimte om ook echt het verschil te maken, waarbij lef, creativiteit en implementatiekracht wordt gezocht!

Kortom een mooie kans om je verder te verdiepen in de onderwijssector en bij te dragen aan het realiseren van goed onderwijs en daarmee kansen te creëren voor kinderen en jongeren in Rotterdam.
Samen met je collegas zet jij BOOR op de kaart als een aantrekkelijke werkgever waar iedereen wil werken!

### Wat mag je van ons verwachten?
– Als Arbeidsmarktcommunicatie adviseur kom je te werken binnen het HR-team en werk je voor diverse sectoren V(SO) en PO maar ook voor BOOR Services breed. Een prachtige positie waar je elke dag een bijdrage aan de maatschappij levert. Bij BOOR hebben we de ambitie om het beste onderwijs te leveren met de beste leraren en schoolleiders en daar vervul jij een hele belangrijke rol in.
– Je krijgt de ruimte om jouw kennis en ervaring in te zetten bij BOOR en wij hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
– Je werkt in een flexibele werkomgeving en natuurlijk faciliteren we je met een laptop en een mobiele telefoon.
– Het betreft een aanstelling voor 16 uur per week.

Wat we van jou verwachten?
– Je adviseert over de wervingsstrategie en de in te zetten middelen.
– Je bent het aanspreekpunt voor de externe samenwerkingspartners.
– Je hebt gevoel voor verhoudingen binnen een dynamische en complexe omgeving, daarin ben je verbindend, integer en transparant.
– Je hebt daadkracht en lef, maar je bent ook geduldig.
– Je bent gestructureerd en stressbestendig.

### Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?
Ben je enthousiast geworden en wil je samen met ons team verder bouwen aan de ambities van onze organisatie? Leuk! We zien je cv en motivatie graag tegemoet voor 7 maart via www.werkenbijboor.nl
Wil je meer weten over de functie, dan kun je je vragen stellen aan Kirsten Vijver, Corporate Recruiter, op nummer 06-34365518. De eerste ronde gesprekken zijn op 15 maart reserveer deze alvast in jouw agenda.

_Acquisitie wordt niet op prijs gesteld._

Kijk voor meer informatie op www.stichtingboor.nl

– Je kunt goed schrijven en redigeren van vacature teksten.

Solliciteer