Afdelingsleider mytylschool ‘de Brug’ VSO-Praktisch gericht, Rotterdam (WTF 1.0) in Rotterdam

Ons verhaal
Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. Wij verzorgen op ruim 75 scholen (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Mytylschool De Brug, is één van die Boor-scholen.

Mytylschool De Brug
Mytylschool ‘de Brug‘ is een openbare school voor (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam. Ons onderwijs richt zich op kinderen tussen de 4 en 18 jaar met een lichamelijke beperking, een bijkomende verstandelijke beperking en/of een langdurige ziekte. Kwalitatief en eigentijds onderwijs aan kinderen die aangewezen zijn op mytylonderwijs: dat is wat ‘de Brug’ typeert. De school bestaat uit drie afdelingen: één SO-afdeling en twee VSO afdelingen. De afdelingen SO en VSO-vmbo/havo zijn gehuisvest op de hoofdlocatie aan de Ringdijk in Rotterdam. De afdeling VSO-Praktisch gericht is gevestigd in een dependance aan de Woensdrechtstraat in Rotterdam.
Het motto van de afdeling Praktisch gericht is de leerling zo zelfstandig mogelijk te leren leven. Ook is veel informatie over onze school te vinden op de website: www.mytylschooldebrug.nl
Wat neem je mee?
Wij zoeken een leidinggevende die, vanuit verbinding met ouders, leerlingen, samenwerkingspartners, werknemers, directie en BOOR de ontwikkeling richting een professionele cultuur doorzetten.

We staan aan de vooravond van de volgende stap in de ontwikkelambitie, dit gaat een veranderaar, creativiteit, inzicht, helikopterview, lef en doorzettingsvermogen vragen. .
Ook de wandelroute van zorg naar onderwijs gaat voornoemde competenties vragen.
Je weet als geen ander mensen mee te nemen in intensieve veranderprocessen en combineert deze talenten met kennis van onze doelgroep.
Voor meer informatie over de ontwikkelambities klik dan op onderstaande links:
https://www.youtube.com/watch?v=DbJKDijtOO0&fea
https://www.youtube.com/watch?v=Zd2riGwPW84&fea

Eveneens het volgende:

 • Je hebt ervaring in een relevante leidinggevende functie in het onderwijs en het is helemaal mooi als die ervaring opgedaan is in het (V)SO.
 • Je bent enthousiast en betrokken, toegankelijk en hebt gevoel voor humor.
 • Je bent een sparringpartner, maakt zaken makkelijk bespreekbaar.
  Je bent standvastig, maar staat open voor andere meningen.
 • Je werkt op een open manier samen.
 • Je gaat makkelijk de samenwerking/verbinding aan met: teamleden, leerlingen, ouders, sector collega’s. Kortom een spin in het web!
 • Je weet het team te inspireren, ondersteunt, kadert, faciliteert de initiatieven uit het team en bent zichtbaar binnen de afdeling.
 • Je bent besluitvaardig en organiseert passende oplossingen voor (dreigende) problemen in de onderwijsuitvoering.
 • Je hebt lef en durft confrontaties aan te gaan in belang van het groter geheel.
 • Je bent ingeschreven in het schoolleidersregister PO of je bent bereid de opleiding tot schoolleider te gaan volgen.

  Wat heeft Mytylschool ‘de Brug’ VSO-P jou te bieden?

 • Een uitdagende werkomgeving met betrokken teamleden en getalenteerde, bijzondere leerlingen.
 • Een fijn en betrokken MT.
 • Een splinternieuw gebouw! In 2022 verwachten we met de afdeling te verhuizen naar een volledig nieuw schoolgebouw in Schiebroek/Hilligersberg, samen met de afdeling SO, de Tyltylschool en Rijndam Revalidatie. Jij hebt hier natuurlijk ook een rol in om samen het beste op het gebied van onderwijs, zorg en revalidatie te ontwikkelen!
 • Contract voor 1 fte en voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • salariëring conform CAO-PO, inschaling A12.

  Hoe verder?
  Ben jij onze nieuwe afdelingsleider? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan direct! Dit kan door je CV en motivatiebrief voor 26 oktober as. te mailen naar sollicitatie@stichtingboor.nl. Leuk! Voor informatie of vragen kun je bellen of appen met Remy Mensingh (Corporate Recruiter) via: 06 – 5105 3983. Deze vacature wordt zowel intern als extern gezet, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Nadere informatie en solliciteren:

Solliciteer