Afdelingsleider bovenbouw 1 fte

Thorbecke VMBO met Sport en Dans is VMBO met de profielen Zorg en Welzijn en Economie en Ondernemen. Daarnaast kunnen leerlingen kiezen voor diverse sportprofielen en dans. De school heeft 350-400 leerlingen en het team bestaat uit 35 collega’s.
Voor het schooljaar 2019 / 2020 zijn wij op zoek naar een gedreven afdelingsleider VMBO bovenbouw (1fte)
De teamleider is verantwoordelijk voor de onderwijskundige ontwikkelingen en uitvoering van het personeelsbeleid binnen de bovenbouw en geeft leiding aan een team van 20 collega’s. In de dagelijkse praktijk wordt de teamleider ondersteunt door de bovenbouwcoördinator,
die zich vooral richt op leerlingen en ouders.
De school is onderdeel van Thorbecke VO. Op de locatie maakt u samen met de afdelingsleider onderbouw en de locatiedirecteur deel uit van de locatieleiding.
Heb jij affiniteit met het VMBO, ervaring in een leidinggevende functie?
Wil jij bouwen aan een team in een professionele cultuur, creatief op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen het vernieuwde VMBO?
Ben je resultaatgericht en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Nadere informatie en solliciteren:
Reageer dan voor 25 mei 2019 met je motivatiebrief en CV via de email! Je kunt je email sturen naar de locatiedirecteur, dhr. R. Schrauwen, rschrauwen@tvo-rotterdam.nl
Mocht je meer informatie willen, dan kun je met hem telefonisch contact opnemen via 010-2890400 of via bovenstaand emailadres.

De aanstelling geschiedt het eerste jaar in tijdelijke dienst met mogelijkheden bij wederzijds goedvinden in vaste dienst.

Solliciteer