Administratief ondersteuner Zorgcursussen in Rotterdam

De missie van Auris

Als je doof of slechthorend bent, heeft dat invloed op wie je bent. En op je rol in de samenleving. Hetzelfde geldt als je een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebt. Wanneer jij of je omgeving daardoor hinder ervaart, kun je bij Auris terecht. Samen zorgen wij dat jij effectief meedoet in de samenleving. Wij doen ons werk vanuit de kernwaarden: Samen, Zorgvuldig & Slagvaardig.


Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega voor 32-40 uur per week voor onze locatie in Rotterdam. De werkdagen zijn bij voorkeur in  ieder geval op dinsdag, woensdag en vrijdag.


Wat ga je doen

Als administratief ondersteuner draag jij zorg voor het hele administratie-, ondersteunings- en bestellingenproces van de zorgcursussen binnen alle vier de regio’s van Auris. Hierbij kun je denken aan het versturen van correspondentie en het bijhouden van zowel cliëntgebonden administratie als financiële administratie. Jij werkt nauwkeurig, klantgericht zorgt ervoor dat iedereen altijd de benodigde informatie heeft. 

Je bent een belangrijke spil in het team en voert zelfstandig de administratieve ondersteuning van het team en de teamleider uit. Je werkt in een multidisciplinair en betrokken team, bestaande uit enthousiaste en zelfstandig werkende professionals.

Je bent een echte alleskunner. Je hebt verbindende vaardigheden, zowel intern als extern. Jij zoekt altijd de juiste oplossing en denkt graag mee om de organisatie en het Cursuscentrum verder te helpen en te ondersteunen. Een prettige, behulpzame collega, die oog heeft voor detail en verbeteringen. Als jij jezelf hierin herkent, maken we graag kennis met jou.

Waar ga je werken

Het Auris Cursuscentrum is één van de 7 strategische doelen die bijdragen aan het realiseren van de missie en visie van Auris. Als administratief medewerker van het Auris Cursuscentrum lever je dan ook direct een bijdrage aan de ontwikkeling van Auris als expertiseorganisatie. 

Het Auris Cursuscentrum is sinds 2019 een zelfstandig onderdeel binnen Auris met centrale aansturing en bestaat uit vier regionale afdelingen met elk een coördinator.

De afgelopen periode stond in het teken van het harmoniseren van (de organisatie) van het onderwijs gerelateerde scholingsaanbod. Een belangrijke opdracht voor de komende periode is om ook het zorg gerelateerde scholingsaanbod te integreren en harmoniseren binnen het Auris Cursuscentrum.


Wat bieden wij jou

Kennis en samenwerken staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continue in ontwikkeling bent.

Daarnaast biedt Auris jou:

 • Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO OOP schaal 6, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €2.738,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • Een tijdelijke aanstelling vooralsnog voor de duur van een half jaar conform de CAO OOP met uitzicht op een verlenging van het dienstverband.
 • Pensioenregeling via ABP
 • Een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie voor 0,8-1,0 fte
 • Samenwerking in een enthousiast en betrokken team

Wie ben jij

Jij voelt je verantwoordelijk, bent een ster in het plannen en organiseren en hebt een dienstverlenende instelling. Daarnaast neem jij mee;

 • Minimaal een relevante afgeronde MBO-opleiding, niveau 4 (administratief/secretarieel)
 • Minimaal 2 jaar voor de functie relevante werkervaring
 • Systeemvaardigheid en ruime ervaring met Microsoft Office en Excel
 • Bij voorkeur ervaring met een ECD (Elektronisch Cliënt Dossier)
 • Kennis van de AVG regels en hoe deze in jouw werk toe te passen
 • Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden
 • Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling
 • Een zelfstandige en servicegerichte werkhouding
 • Een proactieve en signalerende werkhouding
 • Een flexibele instelling
 • Bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)


Solliciteren

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. Dit kan tot en met 27 februari 2022. Wij plannen de gesprekken zo snel mogelijk na de sluitingsdatum. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Paula van Egmond, Teamleider Auris Cursuscentrum (p.v.egmond@auris.nl)

Solliciteer