Adjunct directeur PO in Vlaardingen

De St. Willibrordus; de school waar je je thuis voelt!

De St. Willibrordus staat in de wijk de Gorzen in Schiedam. Wij bieden een warme leeromgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Naast twaalf reguliere groepen hebben wij een ‘Sterren-groep’ voor kinderen met speciale onderwijsbehoeften. In de
huidige groep 8 werken wij volgens het co-teachingsprincipe.
Ook ons team kan zich optimaal ontwikkelen door van-en-met-elkaar-te-leren. De werkwijze van Stichting Leerkracht ondersteunt ons daarbij.

Voor deze wijkschool zijn wij op zoek naar een adjunct-directeur.
Als adjunct-directeur ligt je primaire taak bij de kwaliteit van het onderwijs, de onderwijsontwikkeling en bij de leerlingzorg. Samen met de directeur geef je leiding aan de dagelijkse gang van zaken. De verdeling van taken wordt in goed overleg afgestemd,
zodat je deze taken zelfstandig kan uitvoeren.
De adjunct-directeur is een volwaardig vervanger bij afwezigheid van de directeur.

De adjunct-directeur werkt in ieder geval op vrijdag. De overige twee dagen zijn in overleg vast te stellen.

Wij verwachten dat onze nieuwe collega beschikt over het basisdiploma schoolleider en opgenomen is in het schoolleidersregister.
Je bent deskundig op onderwijsinhoudelijk gebied en je hebt een visie op onderwijsontwikkeling. Daarnaast verwachten wij dat je  ruimte ervaring hebt met leerlingzorg.

Verder vinden wij het belangrijk dat je communicatief sterk bent, dat je een positieve uitstraling hebt en dat je weet te verbinden.Je straalt enthousiasme uit, bent aanwezig en zichtbaar!

SIKO heeft een MD-programma voor de ontwikkeling van (adjunct)directeuren.
Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO en een eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer