Adjunct-directeur m/v in Rotterdam

Als adjunct-directeur ben je medeverantwoordelijk voor de aansturing van de colleges en het realiseren van de doelstellingen uit onze schoolplannen. Je draagt actief bij aan het beleid van de colleges en van Zadkine.

Je geeft leiding aan een aantal opleidingsmanagers en je stuurt vanuit je portefeuilles processen en dienstverlening aan. Je inspireert en stimuleert collega’s om vorm te geven aan de onderwijsvisie en geeft op een progressiegerichte manier leiding.

Je bent een strategisch gesprekspartner, zowel in- als extern.

Intern weet je wet- en regelgeving en beleid te vertalen naar het managementteam en de onderwijsteams. Je hebt daarbij goed oog voor de impact van het beleid op het onderwijs en je kunt goed prioriteren. Je organisatiesensitiviteit is goed ontwikkeld en je
stuurt op een goede samenwerking tussen ondersteunende diensten en het onderwijs.

Extern zet je onze colleges stevig op de kaart. Wij leiden op voor sectoren die flink in beweging zijn en te maken hebben met uitdagende arbeidsmarktvraagstukken. Je ziet de kansen in de markt, overlegt veelvuldig met partners uit het werkveld en de overheid.
Je beweegt je gemakkelijk op het snijvlak van onderwijs en werkveld.

Je herkent je in de volgende persoonskenmerken: transparant, integer, verbindend en met een gezonde dosis humor.

Bij alles wat je doet, verlies je nooit uit het oog dat onze studenten het kapitaal van de toekomst zijn en dat we alles in het werk stellen om hen zo goed mogelijk toe te rusten voor de maatschappij en de arbeidsmarkt van de toekomst.

Kortom: wij zoeken twee ‘stevige’ directieleden, die niet terugdeinzen voor de uitdagingen van een groot organisatieonderdeel binnen Zadkine en die onze opleidingen met flair nog prominenter in de markt kunnen zetten.

  • Ruime ervaring als leidinggevende. Je hebt leiding gegeven aan verschillende teams, in complexe situaties, met een grote diversiteit aan interne en externe stakeholders
  • Passie voor onderwijs en een leven lang ontwikkelen
  • Aantoonbare kennis van en affiniteit met de sectoren waarvoor wij opleiden
  • Affiniteit met studenten en hun belevingswereld
  • Ondernemende netwerker, die kansen in de markt ziet. Bij voorkeur met een relevant netwerk voor onze opleidingen in de regio Rotterdam-Rijnmond
  • Sterk in bedrijfsmatige en onderwijskundige processen
  • Ervaring met bedrijfsgerichte trajecten / een leven lang ontwikkelen is een pré
  • Relevante academisch opleiding en/of aantoonbaar wo-werk- en denkniveau

Een uitdagende leidinggevende functie in een informele en prettige organisatie. Het salaris bedraagt minimaal € 4.986 en maximaal € 6.662 bruto per maand bruto per maand bij een volledige betrekking (carrièrepatroon 14 van de CAO mbo). Daarnaast bieden
we gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, acht procent vakantietoeslag, een tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en dertig vakantiedagen.

Solliciteer